BEŽAO SAM PREKO NJIVA PO SCENARIJU FILMA - IZA BRAVE: Ivan Gavrilović UTRIPOVAO da je  Silvester Stalone
Denser sve isplanirao i trčao kao iz zatvora glavom bez obzira, Foto: Printscreen

OGLASIO SE SA SLOBODE

BEŽAO SAM PREKO NJIVA PO SCENARIJU FILMA - IZA BRAVE: Ivan Gavrilović UTRIPOVAO da je Silvester Stalone

Uspeo da zbriše tek iz drugog puta, prvi put ga stiglo obezbeđenje

Objavljeno: 22:37h

Sada već bivši učesnik "Zadruge 3" Ivan Gavrilović nije mogao da podnese rijaliti atmosferu i danas je pobegao iz Šimanovca.

Produkcija je potom objavila da je pevač diskvalifikovan i da će morati da plati kaznu od 50.00 evra, a on se ubrzo oglasio sa slobode i otkrio da to ne namerava da uradi.

foto: Printscreen

Uspeo sam da pobegnem iz drugog puta. Prvi put me je stiglo obezbeđenje. Jedva su me uhvatili, a ja sam tada u međuprostoru, gde se ne snima, skenirao gde se šta nalazi. Shvatio sam da moram da se dobro primirim, kao u filmu "Iza brave" Silvestera Stalonea kad beži iz zatvora. Sve sam dobro snimio i tačno sam znao da neće niko da me vidi. Popeo sam se, preskočio i spustio da se preko njiva domognem auto-puta. Nikoga potom iz produkcije nisam video, a sad ćemo da se čujemo i da vidimo šta ćemo i kako ćemo. Kod njih je uostalom ostao i moj ugovor, oba primerka, ostali su da ih potpiše Veliki šef. Jedva čekam da se sve to završi", ispričao je pevač za "SrbijaDanas.com" i dodao da nije besan ni na koga posebno, niti na produkciju, niti na učesnike, nego da mu je zasmetao rijaliti kao takav:

foto: Printscreen

Postoje neke igrice koje se ne vide na televiziji i koje su potpuno nehumane i nisam ni znao da je sve tako brutalno. Nije tu reč konkretno o produkciji, niti sam ja ljut ni na koga, nego o rijalitiju uopšte. Generalno, kao projekat. Ne vidi se na TV-u sve - da bi vam "drilovali" mozak oni vas izgladnjuju, ne daju vam na vreme neku tabletu, neki lek i slično... Ne samo meni... Pa isto se desilo sa onim autotjunašem, Zokijem Šumadincem, umalo nije čovek umro tamo", kaže u dahu Gavrilović.

foto: Printscreen

Na opasku da je objavljeno kako je Zoran imao napad panike, a ne problem sa srcem, on dodaje:

Ma kakav napad panike! To je bio problem sa srcem! On čovek ima neku srčanu manu... U svakom slučaju, nije to ni bitno, ne interesuju me drugi, želim samo da sačuvam moje zdravlje. Ne postoji cena zbog koje neko može da rukovodi i manipuliše tobom. A s druge strane, nije samo ni to razlog mog izlaska. Jer napravljen je rijaliti da se promovišu samo k**ve, neki anonimusi... Ne znam da li to neko onaniše na sve to... Ti programi su pogubni po naše društvo. Od zabavno-humorističkog programa tamo nema ni "z". Sve to ne bi trebalo da se prikazuje na televizijama sa nacionalnim frekvencijama, može kod drugih operatera i kanala. U mom prevodu, to tamo je "logorovanje", "j**anje majke jedno drugom, četiri sata, svake noći", drilovanje mozga u svakom smislu do krajnjih granica. Ko god da je malo kreativniji, ko želi nešto da pokaže, nema šansu i ja sebe tamo jednostavno nisam našao. Tamo gde je jedna Miljana merilo, jedan d**enerik, sigurno sa šifrom... Zar ona treba da vodi igru? Pa kud plovi ovaj brod? Zar da jedna Srbija to podržava, pita se Gavrilović kao da je tek otkrio toplu vodu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.