ZADRUGARKA VARALA TAJKUNA OD 70 GODINA S NJEGOVIM NAJBOLJIM PRIJATELJEM: Osvetio joj se na NAJGORI MOGUĆI način!
Iva Grgurić je na samom početku privukla pažnju na sebe, Foto: Printscreen Youtube

ZABOLA MU NOŽ U LEĐA

ZADRUGARKA VARALA TAJKUNA OD 70 GODINA S NJEGOVIM NAJBOLJIM PRIJATELJEM: Osvetio joj se na NAJGORI MOGUĆI način!

Držao ju je kao malo vode na dlanu

Objavljeno:

Učesnica treće sezone rijalitija Zadruga Iva Grgurić navodno je u prošlosti bila čvrsto povezana sa hrvatskim tajkunom Marijanom Šarićem, a zbog veze s njim imalaje brojne probleme, navodi "Srpski telegraf".

Naime, Iva je sa 70-godišnjim tajkunom, koji je više od dve decenije invalid, u romansi navodno bila oko dve godine, a kad je saznao da ga je prevarila, uzeo joj je stan, koji joj je ranije poklonio, a koji vredi 300.000 evra.

foto: Printscreen Youtube

- Iva je u rijaliti ušla kako bi stekla veliku popularnost, a pred kamerama do sada nije želela da priča o vezama iz prošlosti. U Zagrebu je Iva popularna gradska devojka, uvek viđena u društvu imućnih momaka, a neretko ju je bio glas da voli veze samo sa starijim muškarcima. Ona je više od dve godine bila u vezi sa dobro poznatim tajkunom Marijanom Šarićem, koji je pre 26 godina oboleo od multipla skleroze, usled čega je ostao nepokretan. Činjenica koja pokazuje koliko je njihova ljubav bila jaka ogleda se u tome da joj je on poklonio stan koji vredi 300.000 evra. Poklonio joj je u smislu da joj je dao ključeve i pazario luksuznu nekretninu - rekao je izvor, pa dodao:

foto: Sonja Spasić

- Držao ju je kao malo vode na dlanu, a bio je poznat u gradskim krugovima kao veliki džentimen. Iako je sa Marijanom imala sve što je želela, Ivi se svideo Marijanov najbolji prijatelj, koji je deceniju mladi od tajkuna. Šarić je naravno saznao za aferu, te je posle kratkog razgovora sa brinetom rešio da uzme stan, a izbacio ju je tako što joj je pobacao sve stvari kroz prozor - rekao je dobro upućen sagovornik.

- Marijan je Ivu mnogo voleo, ali je na kraju bio jako ljut na nju posle raskida. Odmah je preuzeo sve obaveze oko nekretnine u kojoj je živela i rešio je da joj se na taj način osveti jer ga je varala - rekao je izvor.

Bonus video

BORAVILA SAM U SVRATIŠTU, A 20 GODINA SAM ŽIVELA U POGREŠNOM TELU: Kiki iznela INTIMNE detalje, a evo da li voli muškarce ili žene!

(Espreso.co.rs/ S. Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.