DOGOVORILI SMO SE, ZABORAVIĆEMO NA LOŠE STVARI: Toma POZVAO trudnu Nadeždu! Razgovarali kao da se NIŠTA NIJE DESILO
Toma i Nadežda ponovo šokirali javnost, Foto: Sonja Spasić, Printscreen

ZAR POSLE SVEGA?!

DOGOVORILI SMO SE, ZABORAVIĆEMO NA LOŠE STVARI: Toma POZVAO trudnu Nadeždu! Razgovarali kao da se NIŠTA NIJE DESILO

Napravio prvi korak...

Objavljeno:

Pre samo mesec dana javnost u Srbiji šokirala je vest da je bivšu učesnicu raijlitija "Zadruga", Nadeždu Biljić pretukao momak Toma Panić, nakon noćnog izlaska.

Nedugo zatim, kao bomba je odjeknula vest da je Nadežda trudna, što je unelo velike promene u odnos bivših emotivnih partnera. Toma je od svoje majke saznao radosnu vest, budući da je imao zabranu prilaska pevačici nakon što je pre mesec dana fizički nasrnuo na nju, a sada kada je ta zabrana konačno istekla, maneken je pozvao pevačicu koja nosi njegovo dete.

foto: Printscreen

Panić je za Pink.rs otkrio kako je protekao njihov prvi razgovor, kao i kada će se konačno videti kako bi razgovarali o prinovi i njihovom odnosu.

Čuo sam se sa Nadeždom. Dogovorili smo se i kada ćemo se videti, a to će biti za nekoliko dana. Tada ćemo razgovaratim o svemu i doneti odluku kako ćemo odgajati bebu. Razgovor je tekao normalno, kao da se ništa nije desilo", otkrio je Toma za Pink.rs i dodao:

foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

Srećan sam što ću postati tata, a sad kad sam se čuo sa Nadeždom, pao mi je kamen sa srca, jer znam da je spremna da razgovaramo kao dvoje odraslih ljudi i zaboravimo na sve loše stvari", rekao je Panić za Pinkov portal, a da li će nakon njihovog susreta pasti i pomirenje, ostaje da vidimo.

Mnoge je ovaj njihov dogovor šokirao, pogotovo činjenica da žele da zaborave sve loše stvari, budući da su se međusobno preko medija prepucavali u tome ko laže", Nadežda da je pretučena ili Toma da je Nadežda sve izmislila.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.