RIJALITI UČESNICI IMAJU DEBELE DOSIJEE: Otkrivamo SVE O ZATVORSKIM DANIMA SADA omiljenih lica s TV ekrana!
Zmaj od Šipova, Nina Prlja, Karađorđe Subotić, Vladimir Tomović, Kristijan Golubović, Foto: Nebojša Mandić, Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić, Sonja Spasić, Dragan Kadić

SPISAK JE PODUGAČAK

RIJALITI UČESNICI IMAJU DEBELE DOSIJEE: Otkrivamo SVE O ZATVORSKIM DANIMA SADA omiljenih lica s TV ekrana!

Svi rijaliti učensici s one strane zakona

Objavljeno:

Životne priče rijaliti učesnika oduvek su zanimale gledaoce koji ih pred kamerama gledaju po 24 sata dnevno, a mnogi od njih imaju i kriminalnu prošlost, zbog koje su pre učešća u ovakvim programima proveli neko vreme i iza rešetaka.

Vladimir Tomović

foto: Sonja Spasić

Ovaj višestruki učesnik rijalitija pravosnažno je osuđen na šest meseci zatvora, uslovno na dve godine, zbog izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje i pretnji smrću.

Mnogi su zaboravili da je Vladimir pre tri godine dobio uslovnu kaznu od dve godine zbog napada na decu iz Hrvatske. On je kako je utvrđeno na sudu bez ikakvog povoda napao decu iz Hrvatske, koja su kao članovi izviđačke sekcije tokom 2012. bila u njegovom rodnom gradu Baru.

foto: Printscreen Youtube

"Viši sud je nesumnjivo utvrdio sve činjenice, Tomović je s umišljajem, ugrožavanjem sigurnosti, javno podsticao na mržnju prema izviđačima hrvatske nacionalnosti, koji su boravili u Baru na Petoj smotri izviđača. Tomović se vozilom zaustavio pored hrvatskih izviđača i povišenim tonom im se obratio da neće da vidi hrvatsku zastavu u svom gradu i da je sklone, nakon čega je vođa izviđača uzela zastavu i zamotala je. Potom je okrivljeni izašao iz vozila i uzeo hrvatsko obeležje, seo u vozilo i preteći poručio. Pre ste ratovali s nama a sad ste došli da vijotire zastavama, nemojte da vidnim više nijednu hrvatsku zastavu sve ću vas pobiti", navodi se u presudi Apelacionog suda.

Nina Babić

foto: Sonja Spasić

Ova lepa Crnogorka, koja je trenutno učesnica Zadruge 3, a koja je osim učešća u Pinkovim Zvezdama poznata i po kratkoj aferi koju je imala s pevačem Slobom Radanovićem, koliko je poznato, nije osuđivana, niti je imala problema sa zakonom. Međutim, Bora Santana u rijalitiju je izneo ozbiljne optužbe na račun njene majke, i to je naveo kako je bila hapšena zbog preprodaje droge.

Da li su ovi navodi Bore Santane tačni, još uvek nije poznato, ali je Nina nakon ovih njegovih reči uplakana napustila emisiju.

Karađorđe Subotić

foto: Vladimir Šporčić

Karađorđe Subotić bio je jedan od momaka ekipe Borisa Petkova. Petkov je bio jedan od poslednjih iz stare garde jugoslovenskih kriminalaca i jedan od glavnih “glumaca” kultnog filma o beogradskom podzemlju – “Vidimo se u čitulji”.

Njegova kriminalna prošlost dobro je poznata ovdašnjim medijima, o čemu je i sam pričao učestvujući u rijalitiju Zadruga, a poznato je i da je nekoliko puta pokušavao da iz zatvora pobegne. Osim toga, na Subotića je nekoliko puta pokušan atentat, ali je svaki put preživeo.

foto: Printscreen

Karađorđe je poslednji put završio iza rešetaka 2013. godine, zbog sumnje da je učestvovao u iznudi 5.000 evra od prodavaca muzičke opreme, ali je 15. jula pušten na slobodu do pravosnažnosti presude.

Benjamin Spahović

foto: Dragana Udovičić

Ovaj problematični Sarajlija potiče iz imućne porodice, ali pored učešća u rijalitiju Parovi, poznat je i po tome što se više puta našao "s one strane zakona".

Benjamin se javnosti predstavio kao sportista, tačnije kao MMA bora, a u zatvoru u Zenici je bio dve i po godine. U rijalitiju je ispričao kako je bio optužen za pokušaj ubistva četiri momka kao maloletnik. U zatvoru je bio u ljubavnoj romansi s jednom doktorkom, koja je od njega bila starija 12 godina. Kako je ispričao tokom svog učešća u rijalitiju ova veza je trajala sedam meseci.

foto: Printscreen

Inače, Benjamin je više puta u rijalitiju ispoljavao agresivno ponašanje.

Nina Prlja

foto: Damir Dervišagić

Priča ove "narko-starlete", kako ju je javnost prozvala, dobro je poznata. Široj javnosti Nina je postala poznata nakon što je 15. decembra 2016. godine uhapšena zbog sumnje da je bila deo organizovane kriminalne grupe koja krijumčari kokain u Ujedinjene Arapske Emirate (UAE).

foto: Damir Dervišagić

Naime, ona je navodno u donjem vešu pokušala da prokrijumčari 97 paketića sa 100 grama kokaina. Uhapšena je u svom domu u Beogradu, a sud joj je odredio kaznu zatvora. U aprilu 2017. godine sudija je postupajući po predlogu odbrane zamenio pritvor merom zabrane napuštanja stana uz primenu elektronskog nadzora. Posle isteka kazne postala je učesnica rijaliti programa Parovi koji je emitovan na televiziji Happy, nakon čega je i objavila knjigu o svojim zatvorskim danima.

Zmaj od Šipova

foto: Damir Dervišagić

Ovaj kontroverzni učesnik rijalitija Parovi nedavno je priveden zbog neodazivanja na sudske pozive. Grahovcu se sudi zbog nanošenja telesnih povreda Stanku Savičiću, koga je, prema optužnici, udario čekićem u glavu.

foto: Nebojša Mandić

Ipak, Zmaj je uspeo da se dogovori sa Sudom, a kako upućeni tvrde, on će pravo iz pritvora ući u vilu. Sudija Osnovnog suda Željko Cegar ukinuo je Iliji pritvor pošto obavezao da će se se on redovno javljati u sud.

Kristijan Golubović

foto: Marina Lopičić

Još jedan zatvorenik koji bi mogao uskoro da se nađe pred dvadesetčetvoročasovnim video-nadzorom je i čuveni "žestok momak" Kristijan Golubović. Naime, on se trenutno nalazi u zatvoru jer je osuđen za preprodaju droge, a kazna mu ističe u aprilu 2020. godine.

foto: Stefan Jokić

Ipak, to nije sprečilo čelnike televizije Happy da rade na tome da se Kristijan nađe na slobodi pre isteka kazne i da se nađe u rijalitiju Parovi.

- Ja sam pokušao da legalizujemo Kristijana Golubovića koji je u zatvoru da bi mogao da učestvuje u rijalitiju, tako da bismo mogli da ga očekujemo u Parovima. Publika ga svakako traži i voli - izjavio je Milomir Marić i svima zagolicao maštu.

Da li će se ovaj trend rijaliti-zatvorenika nastaviti, ostaje da vidimo. Vreme je pred nama.

Bonus video

MILJANA ZAVRŠILA U KREVETU RADETA LAZIĆA: On je zgrabio za vrat da je POLJUBI, pa zatražio OVO kako bi smuvao Kulićevu!

(Espreso.co.rs/ L.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.