SMUVALI SE TOMOVIĆ I ŠOPIĆKA: Miljana odmah OTRČALA kod njegove SIMPATIJE i SRUŠILA JOJ SNOVE! Nije mogla da veruje
Ivana Šopić, Vladimir Tomović, Foto: Printscreen Youtube

PALA NA ĐETIĆEV ŠARM

SMUVALI SE TOMOVIĆ I ŠOPIĆKA: Miljana odmah OTRČALA kod njegove SIMPATIJE i SRUŠILA JOJ SNOVE! Nije mogla da veruje

Spopadao ju je u pabu

Objavljeno:

Iako Vladimir Tomović voli da provodi vreme sa zgodnim cimerkama i svaki dan šeta od jedne do druge zadrugarke, on je prethodnu noć rezervisao samo za Ivanu Šopić, koju je spopadao u pabu, pa čak i pokušao da je poljubi, a ona ga obasipala komplimentima.

foto: Printscreen Youtube

Sve ovo je primetila Miljana Kulić, koja je bila u pabu, da bi kasnije otišla do Mione Jovanović koju Crnogorac takođe simpatiše i sve ovo joj ispričala.

- Ivana Šopić i Vladimir se smuvali malopre u pabu. Evo pitaj Mirka Gavrića. Ležali, grlili se, sve u svemu to je to - pričala je Miljana Mioni.

foto: Printscreen Youtube

- Neka im je lepo, neka uživaju. Ja znam kakvo on mišljenje ima o mnogim devojkama. Kada tako priča uopšte mi ne deluje kao da se zainteresovao. Mada to se očekivalo - rekla je Miona.

Miona nije želela da pokaže ljubomoru, a da li je to uradila jer nije poverovala u Miljanine reči ili je zapravo ne dotiče, ostaje da saznamo.

Bonus video

J*BEM TI SVE PO SPISKU OD ZAČETKA FAMILIJE! Tara baca sve pred sobom i psuje LEPOG MIĆU! Niko ne sme da pisne, a ona GORI OD BESA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.