ŽIVELA SAM U BARAKAMA NA NBG, NA RUBU EGZISTENCIJE! Transvestit iz PAROVA ispričala svoju JEZIVU ŽIVOTNU PRIČU
Foto: Printscreen

PAROVI

ŽIVELA SAM U BARAKAMA NA NBG, NA RUBU EGZISTENCIJE! Transvestit iz PAROVA ispričala svoju JEZIVU ŽIVOTNU PRIČU

Učesnik „Parova“ Kristijan Kiki Nikolić (23) iz Šapca izazvao je burne reakcije zbog svog fizičkog izgleda.

Objavljeno: 09:40h

Iskreno Kristijan Kiki Nikolić kaže da je rođena u Šapcu, da je stanovala u barakama na Novom Beogradu i da se s porodicom pre šest godina preselila u Diseldorf, gde sastavljaju kraj s krajem.

Ističe da je transvestit i isključivo želi da mu se ljudi obraćaju u ženskom rodu. Kiki je pred ulazak u rijaliti ispričala da godinama živi na rubu egzistencije.

Kad si počela da se oblačiš kao žena?

- Ja sam transvestit, nisam gej. Volim muškarce. Odmalena sam želela da budem žensko, a tako se predstavljam pune tri godine. Do tada sam se oblačila kao muškarac i tako se ponašala. Ja sam samo rođena u pogrešno vreme i u pogrešnom telu. Obožavam da se modiram, šminkam i hoću da postanem poznata, to mi je san odmalena.

foto: Printscreen

Kako su tvoji roditelji to prihvatili?

- Nije im bilo svejedno, ali morali su to da prihvate. Nisu me odbacili, a to mi je najbitnije. Nas ima šestoro sestara i braće. Moj brat Alen je mlađi od mene tri godine i oblači se isto kao ja. On je lepši, zgodniji i više liči na žensko. Imamo istu kosu, svi misle da smo bliznakinje. Mi smo romske nacionalnosti i ne stidimo se toga. Potičemo iz siromašne porodice.

Kakav je vaš odnos u porodici?

- Volimo se i slažemo. Mi smo gori od Kardašijanovih. Kada bi nas kamere snimale, bio bismo najgledaniji rijaliti svih vremena. Kakvi Kija, Luna i Sloba. Pa moja rođena sestra se udala za čoveka koji je zbog nje ostavio svoju decu, ona mu rodila četvoro i nedavno ih je sve napustila zbog drugog čoveka. Jedan brat mi je normalan, stekao je svoju porodicu.

Zbog čega si ušla u „Parove“?

- Da bih porodici olakšala život. Veoma smo siromašni. Rođena sam u Šapcu, živeli smo u barakama na Novom Beogradu, a već šest godina smo u Nemačkoj, u blizini Diseldorfa.

foto: Printscreen

Čime se tamo bavite?

- Živimo od socijalne pomoći. Svaki član dobija mesečno po 300 evra i tako nekako guramo. Otac mi je mnogo bolestan, imao je preko 20 operacija. Srce mu radi samo 20 posto. Majka brine o njemu, nisu sposobni da rade. Porodica mi je i dalje tamo, a ja ću svoju sreću okušati u rijalitiju.

Kako si uspela da kupiš garderobu?

- Ponela sam samo jedne patike i štikle. Nešto mi je ostalo u Nemačkoj, ali nemam. Kad bi mi neko nešto poklonio, bilo bi idealno, a glupo mi je da tražim.

Imaš li dečka?

- Imala sam, ali raskinula sam zbog "Parova". On je Turčin i bilo nam je idealno, ali ta priča je završena.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.