ZADRUGARKA BILA U VEZI S TAJKUNOM OD 70 GODINA: Prebile je ŽENA i ĆERKA njenog LJUBAVNIKA! Isplivale MRAČNE TAJNE!
Foto: RTV Pink printscreen

KRIJE PROŠLOST KAO ZMIJA NOGE

ZADRUGARKA BILA U VEZI S TAJKUNOM OD 70 GODINA: Prebile je ŽENA i ĆERKA njenog LJUBAVNIKA! Isplivale MRAČNE TAJNE!

Tajkun otvorio kozmetički salon koji je morala da zatvori zbog njegove supruge i ćerke

Objavljeno:

Iva Grgurić na sve načine pokušava da izbije u prvi plan u rijalitiju "Zadruga" i da se izdvoji od ostalih učesnika, ali zato kao zmija noge krije svoju prošlost i o pikanterijama iz privatnog života izbegava da priča.

Starleta iz Hrvatske, koja želi da gradi karijeru u Srbiji, ima i te kako zanimljivu prošlost. Ona je, kako Kurir saznaje, u Zagrebu poznata po dvogodišnjoj vezi sa sedamdesetrogodišnjim tajkunom. Iva, prema rečima Kurirovog dobro obaveštenog izvora, nije marila ni za to što je on u braku i što ima decu, već se trudila da ga odvoji od porodice, zbog čega je dobila batine od njegove žene i ćerke.

foto: Printscreen

- Iva nema stida, a ni srama. Spremna je na sve. Zavolela je čoveka koji je ozbiljno bolestan samo da bi ga materijalno iskoristila. I to joj je polazilo za rukom. On je u nju gledao kao u ikonu, kupovao joj je skupocene poklone, plaćao putovanja i ko zna šta još. U početku su se krili od ljudi, ali su brzo bili raskrinkani. Svima je bilo jasno zbog čega se zabavlja sa čovekom koji je toliko stariji od nje. Ona se pravdala da su zaljubljeni jedno u drugo, ali to je samo farsa - priča sagovornik koji je blizak Ivi.

On tvrdi da joj je tajkun otvorio kozmetički salon koji je morala da zatvori zbog njegove supruge i ćerke.

foto: Printscreen

- Taj biznismen je bio galantan, želeo je da joj pruži sve i da joj nadoknadi to što svoje mlade godine troši na njega. Međutim, ona nije imala meru, tražila je od njega da joj otvori salon i da joj plaća stan, što je on i učinio. Kada su njegova supruga i ćerka to saznale, nastao je opšri haos. SVaki dan su je maltretirale i zahtevale da se skloni od njega. Videle su da ga koristi i po svaku cenu su htele da ih razdvoje. Nekoliko meseci pre ulaska u Zadrugu, Iva je dobila batine od kojih se jedva oporavila - priča izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, on nije mogao da podnese pritisak, pa je rešio da ostavi Ivu.

- Veza im se završila zbog čestih nasrtaja njegove porodice na nju. Tada je on rešio da stavi tačku na taj odnos i rekao joj je da se iseli iz stana koji je on plaćao. Salon je zatvorio i prekinuo svaki kontakt sa njom. Zbog toga što nema više izvor prihoda, rešila je da se probije preko rijalitija - završava izvor.

Bonus video

JE*AĆU TE U USTA, SMRADUŠO! JEDNOM NOGOM SI U GROBU! Jezivi okršaj Mine Vrbaški i Tare Simov: Pokrenuta je tužba protiv TEBE!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.