SVI DETALJI SA SUĐENJA VESNE RIVAS I LJUBE PANTOVIĆ! Ljuba je bila DRSKA I BEZOBRAZNA, a Vesna najavila RAT
Foto: Printscreen

VELIKI OBRAČUN

SVI DETALJI SA SUĐENJA VESNE RIVAS I LJUBE PANTOVIĆ! Ljuba je bila DRSKA I BEZOBRAZNA, a Vesna najavila RAT

Vesna Rivas i Ljuba Pantović su danas na sudu imale obračun. Nakon održanog ročišta, Vesna je na društvenim mrežama iznela svoju stranu ovog susreta.

Objavljeno:

– Danas je održano ročište, u sudskom sporu na relaciji Ljuba Pantović i ja. Prvo je ona mene tužila, pošto sam izjavila u Parovima, da ja za razliku od nje, nemam kriminogenu prošlost i da ne želim da komentarišem ništa povodom njenih pretnji i ružnih komentara na moj račun. E, to joj nije išlo u prilog pa je nastavila da me pljuje na svakom ćošku pa i tokom boravka u Zadruzi 2. Odgovorila sam protiv tužbom, izvadila podvrdu u MUP u da nisam niti prevarant kako ona tvrdi niti kazneno osuđivana. Sada sam napolju, van Rijalitija, pa ćemo natenane da odradimo životni rijaliti. Pošto je danas tokom suđenja bila jako bezobrazna i nepristojna, kršeći non stop pravila ponašanja u sudnici, pored tri snimka koja sam priložila u tužbi protiv nje, planiram tek da priložim još 33. Kad hoće rat, sad će ga baš dobiti. Na sve to, po završetku suđenja, zvala je novinarku iz Srpskog telegrafa, jer je ista ubrzo zvala mene na privatan broj, da kaže kako Ljuba izjavljuje da će me dobiti na sudu i da će mi se smejati kada se uskoro to bude desilo???!!!! Danas je tek počelo po mojoj tužbi, kako to misli da će me dobiti i oboriti svoje snimke, svojih reči upućenih na moj račun????!!!! A da, Ljubi fali rijaliti i mediji… Sad sam se lično uverila ko je u stvari iz porodice Subotić gurao u medije priču iz njihove porodične sage… E Ljubo, Ljubo, slabog savetnika imaš a rijaliti tek kreće. Zaboravila si da van tv rijalitija, Ja držim pištaljku u ruci i najavljujem i početak i kraj utakmice – navela je Vesna na „Instagramu“.

Danas je održano ročište, u sudskom sporu na relaciji Ljuba Pantović i ja. Prvo je ona mene tužila, pošto sam izjavila u Parovima, da ja za razliku od nje, nemam kriminogenu prošlost i da ne želim da komentarišem ništa povodom njenih pretnji i ružnih komentara na moj račun. E, to joj nije išlo u prilog pa je nastavila da me pljuje na svakom ćošku pa i tokom boravka u Zadruzi 2. Odgovorila sam protiv tužbom, izvadila podvrdu u MUP u da nisam niti prevarant kako ona tvrdi niti kazneno osuđivana. Sada sam napolju, van Rijalitija, pa ćemo natenane da odradimo životni rijaliti. Pošto je danas tokom suđenja bila jako bezobrazna i nepristojna, kršeći non stop pravila ponašanja u sudnici, pored tri snimka koja sam priložila u tužbi protiv nje, planiram tek da priložim još 33. Kad hoće rat, sad će ga baš dobiti. Na sve to, po završetku suđenja, zvala je novinarku iz Srpskog telegrafa, jer je ista ubrzo zvala mene na privatan broj, da kaže kako Ljuba izjavljuje da će me dobiti na sudu i da će mi se smejati kada se uskoro to bude desilo???!!!! Danas je tek počelo po mojoj tužbi, kako to misli da će me dobiti i oboriti svoje snimke, svojih reči upućenih na moj račun????!!!! A da, Ljubi fali rijaliti i mediji... Sad sam se lično uverila ko je u stvari iz porodice Subotić gurao u medije priču iz njihove porodične sage... E Ljubo, Ljubo, slabog savetnika imaš a rijaliti tek kreće. Zaboravila si da van tv rijalitija, Ja držim pištaljku u ruci i najavljujem i početak i kraj utakmice? #vesnarivas

A post shared by Vesna Rivas (@rivasvesna) on

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.