POČELI SU PAROVI, A VODIĆE IH DVA POZNATA LICA! Jelena Maćić i Peja najavili šta da očekujemo u OSMOJ SEZONI
Jelena Maćić i Zoran Pejić Peja zajedno će voditi novu sezonu rijalitija Parovi, Foto: Filip Plavčić/Sonja Spasić

počinje nova sezona

POČELI SU PAROVI, A VODIĆE IH DVA POZNATA LICA! Jelena Maćić i Peja najavili šta da očekujemo u OSMOJ SEZONI

Podsetimo, Peja je voditeljsku karijeru počeo u emisiji "Zam"

Objavljeno:

Zoran Pejić Peja novo je voditeljsko pojačanje na televiziji Hepi. On će zajedno sa Jelenom Maćić voditi osmu sezonu rijalitija "Parovi". Produkcija je već ranije najavila da sprema iznenađenja za publiku, a sve do poslednjeg momenta nisu želeli da otkriju imena učesnika, kao i svih voditelja.

Izvor blizak čelnim ljudima "Parova" otkrio nam je pojedine učesnike koji će se boriti za glavnu nagradu narednih nekoliko meseci.

- Ova sezona biće puna iznenađenja i neočekivanih situacija. Produkcija će se potruditi da sve bude na nivou kao i ranije, a biće dosta poznatih imena. Dina Galorini ulazi sa bratom Albertom, takođe svoje učešće je potvrdio i Zoran Ramović, bivši svekar Goge Sekulić. Ove godine biće i novih voditelja. Pored Jelene Maćić, voditeljska fotelja ponuđena je i Zoranu Pejiću, koji ju je prihvatio. Tako je on došao na poziciju koja je prvobitno bila planirana za Dragana Marinkovića Macu - kaže izvor i dodaje:

"Peja je oduševljen novim angažmanom, on će se prvi put naći u ulozi voditelja rijalitija. I sam je učestvovao u jednom, a sada će biti sa druge strane, pa mu to predstavlja izazov."

Inače, ovo nije prvi put da Pejić bude angažovan na Hepi televiziji. On je 2013. vodio emisiju "Letnjikovac" sa Bojanom Ristivojević.

Podsetimo, Peja je voditeljsku karijeru počeo u emisiji "Zam", a kasnije je prešao na "Grand", gde je bio jedan od prvih voditelja. Zoran se proslavio emisijom "A što ne bi moglo?", koja se emitovala na Pink televiziji. Bio je domaćin i drugih formata poput "Utorkom u 8" i "Brvnara". Nekoliko godina bio je oženjen folk pevačicom Zlatom Petrović, sa kojom ima sina.

Trudnica još jedna rijaliti beba

ĐINA SE PORAĐA PRED KAMERAMA

A Đina Marjanović i Đorđe Tomić, učesnici prošle sezone, i ovoga puta naći će se u vili u Zemunu. Par je započeo ljubavnu romansu pred kamerama Hepi televiziji, a publika je imala više puta prilike da gleda njihove seksualne odnose. Sada Đina dolazi kao trudnica i planira se njen porođaj pred kamerama. Sa Hepijem su o svom ulasku pregovarali i Ivan Marinković i Jelena Ilić, Jelena Golubović, Filip Mijatov, Era Ojdanić s unukom i Adam Đogani.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.