DALILA BILA U VEZI S JEDNIM ZADRUGAROM: Jeste, BIVŠI MI JE MOMAK! Otkrila DETALJE veze! (VIDEO)
Dalila Dragojević, Foto: Printscreen Youtube

ŠOK!

DALILA BILA U VEZI S JEDNIM ZADRUGAROM: Jeste, BIVŠI MI JE MOMAK! Otkrila DETALJE veze! (VIDEO)

Otkrili tajnu iz prošlosti

Objavljeno:

Dalila Dragojević i Mlađan Jovanović su ranije bili nerazdvojni, pa su tako i krenule priče da je među njima bilo nešto više od prijateljstva. Tokom emisije "Pitanja gledalaca", Dalila je imala zadatak da objasni šta se to zapravo dešavalo među njima i da li su nekada bili zajedno.

- Jeste, Mlađa mi je bivši momak, sreli smo se u Zadruzi nakon nekoliko godina... - ironično je odgovorila Dalila, a onda je otkrila da li je zaista imala nešto sa cimerom iz Bele kuće.

foto: Printscreen Youtube

- Mlađa nikada nije bio moj dečko, nikada ništa nismo imali. Bili smo drugari, i to je to. O našem odnosu se priča zato što smo se družili. Dopadao mi se kao osoba. Mlađa i ja smo zaratili zbog jedne treće osobe. Ja sam tada bila slobodna i mogla sam da radim šta hoću, nisam bila sa Dejanom. Imali smo komunikaciju, čestitao mi je svadbu i posle mi je slao poruke. Ja sam ga otpratila, jer prelazi neke granice normale. Nismo bili u vezi - govorila je Dalila.

- Ja sa Dalilom nikada nisam bio. Ja se jesam sviđao Dalili, zbližili smo se. U tom trenutku sam imao devojku, ali ne mogu da kažem da mi nije prijala. Nisam bio u fazonu da prevarim devojku, nikada nismo bili zajedno. Moj drugar je njoj posle slao poruke preko Instagrama - rekao je Mlađa.

Bonus video

GAGI ĐOGANI PAO ZADATAK! Denser se držao za glavu, pokušavao je na sve načine da se skoncentriše, ali NIŠTA NIJE POMOGLO!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.