UBILA BOGA U TARI SIMOV, SAD NE SME DA JOJ PRIĐE?! Oglasila se Anđela Veštica i progovorila o ULASKU U ZADRUGU 3!
Tara Simov, Anđela Veštica, Foto: Printscreen, Dragana Udovičić

SVE ZBOG DEČKA

UBILA BOGA U TARI SIMOV, SAD NE SME DA JOJ PRIĐE?! Oglasila se Anđela Veštica i progovorila o ULASKU U ZADRUGU 3!

Njih dve su se sukobile, nakon što je Simova pokušala da smuva Mateju Matijevića

Objavljeno:

Otkako je počela "Zadruga 3" zavrtele su se mnoge priče, a u jednu od njih umešana je i bivša rijaliti igračica, Anđela Veštica.

Manekenka Tara Simov ispričala je kako je sa Anđelom proživela pravi pakao jer ju je, kako navodi, Veštica pretukla, nakon čega je navodno dobila zabranu prilaska.

foto: Printscreen

Njih dve su se sukobile, nakon što je Simova pokušala da smuva Mateju Matijevića, dečka sa kojim je atraktivna starleta, kako mediji prenose, bila u vezi par dana pred ulazak u rijaliti.

foto: Printscreen Instagram

Mateja je odbio Taru, rekavši joj da ne želi da bude sa njom u vezi, ali je otkrio i to da je u "Zadrugu" ušao solo i da je pre karantina rešio odnos sa devojkom (aludirajući verovatno na Anđelu), jer je deset meseci dug period i ne zna šta sve može da se desi.

Nema sumnje da bi Anđelin ulazak u "Zadrugu 3" sada bio pun pogodak.

foto: Prinstcreen/facebook/anđela mitkovski

- Ne znam da li ću ulaziti, imam previše obaveza napolju, radim na nekoliko projekata i to mi nije prioritet. "Zadruga" mi nije ciljna grupa - priznala je Veštica. Ona nije želela da komentariše ništa vezano za Taru Simov, već je katko objasnila:

- Uz dužno poštovanje, dok se ne završi postupak neću govoriti o tome ništa konkretno. Samo mogu da kažem da je to neistina. Kad ja dokažem neke stvari, pričaćemo vrlo otvoreno - završila je Anđela.

Bonus video

DEJANOVA MAJKA IZGOVARALA JEZIVE KLETVE! SRAMOTA ME NJENE SRAMOTE: Dalila i njen muž zajedno LIJU SUZE, zbog ovoga ćete se ZGROZITI!

(Espreso.co.rs/ Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.