BORA SANTANA PIJAN VREĐAO I PSOVAO COBIJA: Dao sam mu 10.000 evra za PESMU, a on mi SINUJE PORUKE
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

BORA SANTANA PIJAN VREĐAO I PSOVAO COBIJA: Dao sam mu 10.000 evra za PESMU, a on mi SINUJE PORUKE

Juče je održana prva žurka u trećoj sezoni rijaliti programa "Zadruga", a Darko Lazić je došao u Belu kuću da peva i da podigne atmosferu do usijanja.

Objavljeno:

Zadrugari su malo više popili, te se jednom od njih "razvezao jezik". Bora Santana je otkrio neke stvari i poznatim pevačima Stefanu Đuriću Rasti i Cobiju.

Rasta i Cobi su bili producenti u njegovoj pesmi "Milion", koju je Bora platio čak deset hiljada evra. Međutim, nije zadovoljan Cobijevim ponašanjem nekon ove saradnje. Otkrio je da mu Rasta uvek odgovori na poruke, ali da to nije slučaj sa Cobijem, te se osetio uvređenim zbog toga.

Nije štedeo uvrede na račun Cobija:

- Imam duet sa Darkom Lazićem. Imam duet sa Rastom, koji je radio Cobi za 10 hiljada evra. Ja zovem Rastu u pola dana, on mi se javi i sve me ispoštuje. Ovaj mene da "sinuje" (prim. aut. pročita poruku i ne odgovori), ne može mene niko da "sinuje". Neka mi kaže Cobi "Marš bre u p*čku materinu", ja bih poštovao to.

Potom se okrenuo ka kameri i uputio dirktnu poruku pevaču:

- Cobi j*bem ti tatu i mamu iz Prokuplja. Profesora muzičkog tatu ti j*bem. J*bem li ti sve, ne bude li sutra na radiju pustio moj kaver. Ne bude li bio, kompletno sa spotom, j*baću ti babu - pa je potom nastavio sa nizom uvreda na račun cele njegove porodice.

foto: Damir Dervišagić

Ostaje da viimo da li će Cobi odreagovati na ove uvrede.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.