BLONDI OD HONORARA IZ ZADRUGE KUPILA TRI STANA?! Otkrivamo DETALJE njenog UGOVORA s Pinkom!
Suzana Perović Blondi, Foto: Printscreen

SVE POTANKO IZNELA

BLONDI OD HONORARA IZ ZADRUGE KUPILA TRI STANA?! Otkrivamo DETALJE njenog UGOVORA s Pinkom!

Da li će Savova mama zaista ponovo ući u Zadrugu

Objavljeno:

Suzana Perović Blondi, majka Sava Perovića, koja se u Zadruzi 2 kratko zadržala, ipak je ostavila jak utisak na publiku.

Naime, pre početka Zadruge 3 naširoko se spekulisalo o tome ko će se naći među njih 50 koji će se useliti na velelepno imanje u Šimanovcima, a jedna od njih bila je upravo Blondi.

foto: Sonja Spasić

Jednog tviteraša je zanimalo da li će Savova mama zaista ponovo ući u Zadrugu, na šta je ona opširno odgovorila:

- Svaki ugovor je tri godine. Znači, ako sam potpisala prošle godine, imaju pravo da me zovu tri godine. Znači, još dve godine. Svaki stari učesnik koji je potpisao ne sme da ide nigde osim na Pink televiziju. Prošle godine nisam umislila, nego sam ušla. Mislim da sam bila 9 dana i tu se zaustavila i izašla, ako nekog to zanima. Žao mi je. Neka gleda svoj posao, to mu je najpametnije. Ja sam za tih 9 dana uzela što ona ne može za godinu. A i da ne ulazim unutra, ja sam zvezda. Ja sam od tih para napravila tri stana - rekla je Blondi u glasovnoj poruci koju je poslala kao odgovor na to hoće li se naći ponovo u Imaginarijumu, dok se u pozadini čula muzika iz serije "Vruć vetar".

S obzirom na ono što je Blondi odgovorila, nije dakle isključeno da će se ipak naći u Zadruzi 3.

Bonus video

BOJIM SE DA NE ODAPNE NA MENI POKUŠAVAJUĆI DA OBORI REKROD! Vladimiru s Ivom ispod jorgana neće biti lako: Crnogorac na mukama, rešio da SKINE BIVŠEG S TRONA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.