MIJATOV SE JOŠ NIJE OHLADIO, USLEDILO NOVO BEKSTVO IZ ZADRUGE: Ovaj zadrugar CVILI, ne može više da izdrži! (VIDEO)
I Bora je razmatrao opciju da pobegne iz Zadruge, Foto: Printscreen

NEŠTO SU RANO POČELI

MIJATOV SE JOŠ NIJE OHLADIO, USLEDILO NOVO BEKSTVO IZ ZADRUGE: Ovaj zadrugar CVILI, ne može više da izdrži! (VIDEO)

Poverio se cimerima

Objavljeno:

Treća sezona rijalitija Zadruga tek što je počela, a velika drama se već zakuvala u Šimanovcima. Iz igre je diskvalifikovan Filip Mijatov, koji je pobegao sa imanja i to preko ekonomskog dvorišta, gde je smeštena farma.

Tu se prašina nije stišala jer je na isto mesto potom došao i Bora Santana, koji je, uprkos činjenici da je učestvovao i u prethodne dve sezone Zadruge, zapao u krizu i razmatrao da i on pobegne. Te momente je Santana ispričao potom Marku Janjuševiću i Radetu Laziću u dvorištu.

foto: Printscreen

- Malopre sam bio tamo, bio sam iza, da pobegnem sam hteo. Hoćemo li izdržati sve ovo? Ne mogu više da izdržim, odvratno mi je sve, ne mogu da blejim s ljudima - jadao se Bora dok su ga Janjuš i Rade ubeđivali da ostane i da ne drami:

- Šta plačeš? Izdržao si dve godine. Kako je nama? Mene dete čeka. To ti je samo gore. Ne bih to poželeo ni najgorem dušmaninu. Meni su ličnu kartu vratili nedavno, to ti je pravilo, šta ćeš. Možemo da napravimo dobar šou, vidiš da je dobra z**ebancija - tešio je Janjušević druga, koji je potom zamolio Drvo mudrosti da mu omogući da promeni ime u Leandro Santana Barbosa.

Pogledajte šta je još pričao ovaj trojac u sledećem snimku:

Bonus video

MILJANA VEĆ ISPLANIRALA ZAJEDNIČKI ŽIVOT SA FILIPOM: Kulićeva odlučila da smota Mijatova, ni majka Marija joj neće stati na put!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.