KARIĆ JE BIO SA OVOM ZADRUGARKOM PRE PAR MESECI, MILAN MILOŠEVIĆ SVE RAZOTKRIO: Pocrveneli od BLAMA i priznali SVE
Stefan Karić, Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

KARIĆ JE BIO SA OVOM ZADRUGARKOM PRE PAR MESECI, MILAN MILOŠEVIĆ SVE RAZOTKRIO: Pocrveneli od BLAMA i priznali SVE

Rijaliti "Zadruga" je i ovaj put "ugostio" mnogo takmičara, što muških, što ženskih i naravno da se već spekuliše o tome ko će s kim završiti.

Objavljeno:

Milan Milošević je podigao Stefana Karića, kako bi detaljnije komentarisao njegove simpatije prema zadrugarkama:

- U ovom trenutku mi se nijedna ne dopada. Miljani sam rekao da nisam opštinski pečat, nisam svaštoje*ač - rekao je Stefan. Milan je imao potrebu da spomene Natašu Radan koja je ustala i priznala da joj je on simpatičan i da drhti kada je u njegovoj blizini.

- Mi još uvek nemamo poseban odnos. Ja kad sam u njegovoj blizini, nije mi dobro. Previše mi se dopada. Čak mi je i zavlačio ruku u gaćice - rekla je Nataša.

foto: Printscreen

- Ona nema nikakve šanse kod mene, nije moj tip devojke. Jelena Pešić je moj tip devojke - rekao je Karić a onda je Jelena ustala i priznala da su bili u vezi u martu ove godine:

- Mi smo bili zajedno dva - tri meseca, sada smo prijatelji. Ponosna sam što sam bila sa njim jer je kvalitetan dečko. Razišli su nam se putevi. Viđali smo se posle toga, ali sada smo prijatelji - otkrila je Pešićeva.

foto: Printscreen

Dok su tako svi bili okupljeni oko stola, neko je dobacio da su se Stefan i Jelena odlično pretvarali da se ne poznaju, kada su bili gosti u Magazin In emisiji, kao i da su se čak rukovali i predstavili jedno drugom imenom. Jelena je krenula nešto da odgovori, ali znajući da je to istina, samo se nasmejala.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.