MRAČNA TAJNA BOGATE ZADRUGARKE DRAGANE! Sahranila MATOROG muža iz inostranstva pa mu uzela SVE PARE
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

MRAČNA TAJNA BOGATE ZADRUGARKE DRAGANE! Sahranila MATOROG muža iz inostranstva pa mu uzela SVE PARE

Penzionerka ušla u Zadrugu!

Objavljeno:

Mlada i potpuno anonimna devojka Dragana Stojančević (24) skrenula je pažnju javnosti izjavom da je najmlađa penzionerka u Srbiji.

Ona je nova učesnica „Zadruge 3“, a budući da je odbila da nam odgovori na pitanja čime se bavila pre odlaska u penziju, te kako je uspela da se penzioniše tako mlada, „Alo!“ je saznao da je misteriozna zadrugarka bila u braku, te da je penziju nasledila od pokojnog supruga.

foto: Printscreen Instagram

- Dragana je bila u braku sa vremešnim gospodinom koji je bio inostrani penzioner. Ubrzo je umro, pa je tako ona nasledila njegovu deviznu penziju - rekao je za "Alo!" izvor blizak Dragani.

Malo pre nego što je ušla u rijaliti pitali smo je odakle joj novac i da nam pojasni kako se i kada tačno penzionisala, ali je ona odbila da nam otkrije detalje.

foto: Printscreen

- Sve što mogu da vam kažem jeste da imam penziju i da sam zaradila dovoljno novca da mi ni pobeda u rijalitiju nije potrebna. Ja sad ulazim, a vi ćete već iskopati kako i na koji način sam sebi obezbedila penziju - rekla je za Alo! Dragana i ušla u Belu kuću.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.