OBEZBEĐENJE RAZDVOJILO MIJATOVA I SAŠKU KARAN: Džukelo 90ih, stoko JEDNA! Zamalo povredili TRUDNICU!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

OBEZBEĐENJE RAZDVOJILO MIJATOVA I SAŠKU KARAN: Džukelo 90ih, stoko JEDNA! Zamalo povredili TRUDNICU!

Ovo niko nije očekivao.

Objavljeno:

U rijaliti program "Zadruga 3" u petak veče uselilo se čak 50 zadrugara, a oni su sinoć već odgovarali na pitanja novinara koji se nalaze u studiju najgledanijeg rijaliti formata ikada na našim prostorima.

Novinari su pitanje postavili Filipu Mijatovu, a od ovog ukućanina želeli su da čuju kako su njega zadrugari prihvatili i kako se on oseća u Beloj kući. Novinari su pitali Filipa i da li mu smeta što ukućani govore za njega da je propali tajkun i biznismen.

- Svi su super, sve je super. Sviđa mi se ovde. Nije isto kao kada se gleda preko TV-a. Jako je drugačije. Miljana je rekla da sam poremećena ličnost... Ovo je šou! Eto, to je za sada - pričao je Filip.

- Ako neko misli da sam ja propao, neka se raduje. Ja što radim, radim najbolje. Ako neko misli da sam propao, postoji sajt na kom se vidi ko sam ja i koliko sam para napravio. Ja tajkun nikada nisam bio, nego sam se bavio biznisom. Ja nikada nisam rekao da sam neki milioner. Zarađujem sasvim dovoljno. Ja sam srednja klasa u Britaniji. Ana Korać je pre dva dana govorila kako ja nemam ništa i da sam klošar, a David je rekao: "Šta on ima, kuću". Sve što imam, niko mi nije dao! - otkrio je Filip.

Tokom Filipovog izlaganja burno je reagovala Saška Karan, kada ju je on nazvao 'džukelom iz 90-ih', došlo je do polivanja vodom između njih, a tom prilikom Filip i Saška nisu birali koga će politi zbog čega su zadrugari poskakali sa svojih mesta!

- Ko bre džukela? Od tebe ne mogu da spavam, hrčeš! Budaletino jedna! Stoko jedna! Hrčeš ko krmak! - pričala je Saška.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.