DALILA BRANI SNAJKU ANU PA ZARATILA SA MIJATOVIM! Pale jezive UVREDE i OPTUŽBE, Filip se samo uhvatio za GLAVU!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

DALILA BRANI SNAJKU ANU PA ZARATILA SA MIJATOVIM! Pale jezive UVREDE i OPTUŽBE, Filip se samo uhvatio za GLAVU!

Dalila i Dejan Dragojević dobili su sinoć tokom emisije "Pitanja novinara" dobili pitanje da li imaju komunikaciju ili bilo kakav kontakt sa Filipom Mijatovim.

Objavljeno:

Podsetimo, Filip se se često spominjao u Zadruzi 2 uz ime Ane Korać, devojke Dejanovog brata Davida.

- Ja se sa dečkom nisam upoznala, sa svima sam progovorila po neku reč, sa njim nijednu. Ne zbog toga što je on u lošim odnosima sa Davidom i Anom, nas tuđi ratovi ne interesuju. Sve je bilo u redu dok u jednom momentu nije prozvao mene na storiju gde je napisao da uvedu nekog dečka koji ima 17 godina, jer on mora da se suoči sa Dejanom i Dalilom. Mi to dete i ne poznajemo. Zavrzlama. Ja ne bacam rovca, a ako nisi upoznat sa mojim delom i radom, upoznaćeš ga. Ako ostaneš, ali ovde ne vidim svrhu tvog postojanja. Kome ti imaš potrebu ovde da se pravdaš? To što pričaš da si platio, a nisi platio što je očigledno, nisi trebao da pričaš. Ti si došao da pričaš sat vremena o Ani, nisi bio interesantan, preznojio si se od glave do pete, grebao si da uđeš dok su oni bili u Zadruzi. Što si poleteo na Sašku? Video si da se polivaju po rijalitiju pa misliš da si zanimljiv. Neko te loše savetovao da se kačiš sa ljudima na samom početku sa kojim se nisi ni upoznao. Ti mene prvi put vidiš u životu - govorila je Dalila.

foto: Printscreen

- Filip je malo pogubljen. Ima neke tikove. Nešto se vrti. Pogubljen je, kao da ne zna gde je. Vesla u kontra. Non-stop ima neke glupe upadice i non-stop spava. On treba da ide kući. Kada je polivao Sašku nije obratio pažnju da tu pored sedi trudnica. Nema potrebe da sedi ovde i uništava ovakav prostor i nameštaj. On je jedan klošar i seljak. Spavao si ispred Aninog stana dva dana, daj bre, majmun - rekao je Dejan.

- Ja stvarno ne znam ništa o tome. Sada si bacila rovca gledaocima. Sa tobom nemam ništa. Ne znam što nećeš da spomeneš ko je taj lik. Budi šmeker i reci - pričao je Filip.

foto: Printscreen

- Filip je sada oprao Anu Korać! Filipe, ti si jedna konjina, a Ana Korać je čista! Ti si sebe uvalio sam! Evo, ovo rade milioneri! Polivaju se vodom i svađaju - dodao je Mića.

- Da li si Stefana Karića prozivao? Pa kada se javio njegov tata, ti si se us*ao - nastavila je Dalila.

- Prvo zapaljen auto, pa nameštene batine, zakleo sam se da ću doći ovde! - nastavio je Filip.

foto: Printscreen

- Filipe, da li je moguće da si ti plaćao pi*ku iz Ivanjice? - dodao je Mića.

- Plaćao si i ti! Možemo da idemo obojica na poligraf da vidimo ko je plaćao! - rekao je Filip.

foto: Printscreen

- Filipe dragi, ja ne plaćam ništa, kralju! Ja je*em, kralju! Zapamti Filipe, ja je*em koga hoću! - nastavio je Mića.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.