DEDA MILOJKO OŽENIO MLADU MILIJANU! Mlada jedva rekla DA od TREME, a pogledajte i njihov PRVI POLJUBAC
Foto: Printscreen

SVADBA

DEDA MILOJKO OŽENIO MLADU MILIJANU! Mlada jedva rekla DA od TREME, a pogledajte i njihov PRVI POLJUBAC

Pilatovići ovakvo venčanje ne pamte.

Objavljeno:

Milijana Bogdanović i Milojko Božić danas su jedno drugom izgovorili sudbonosno "da"! Milijana je jedva dočekala ovu subotu, a na Instagramu je objavila fotografija i pokazala kako su tekle pripreme.

"Sve je spremno za svadbu! Venčanica odabrana, odelo za mladoženju je spremno. Milojko subotu čeka, koliko vidim, mnogo opušteniji od mene, ja sam sva ustreptala", rekla je nedavno ona.

Prva bračna noć biće u njihovoj renoviranoj kućici u Pilatovićima.

Svadba je počela oko podneva u Pilatovićima, a posle 13 sati mladenci su se uputili u zgradu opštine Požega, gde je održano građansko venčanje. Među zvanicama su se našle bivše učesnice "Parova" Dina Galorini i Šmizla.

Crkvenog neće biti jer SPC ne odobrava stupanje u brak osoba sa tolikom razlikom u godinama.

Par se u 14 časova venčao u Požegi. Svadbi nisu prisustvovali Milijanini roditelji, koji su pre nekoliko meseci izjavili da ne podržavaju ćerkinu vezu sa Milojkom.

foto: Printscreen

"Ruke su mi se tresle, spucala me je neka trema. Preznojavala sam se, nije mi bilo svejedno", rekla je Milijana nakon što je rekla "Da" i dodala da je lep osećaj biti Milojkova supruga. Za razliku od nje, njen partner nije imao tremu.

foto: Printscreen

"Znao sam da ona mene voli", rekao je Milojko i dodao da se ni u jednom trenutku nije uplašio da će ga Milijana ostaviti.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.