POČINJE SVADBA VEKA KOJA JE ZGROZILA SRBIJU! čiča Milojko se ženi sa mladom Milijanom, ova žena je NAJVAŽNIJI GOST
Foto: Printscreen Instagram

IDEMOOOO

POČINJE SVADBA VEKA KOJA JE ZGROZILA SRBIJU! čiča Milojko se ženi sa mladom Milijanom, ova žena je NAJVAŽNIJI GOST

Milijana Bogdanović i Milojko Božić danas će jedno drugom izgovoriti sudbonosno "da", a svadbe koju su organizovali ni u selu Pilatovići, a ni u Požegi nikada do sad nije bilo. Mlađana Milijana jedva je dočekala ovu subotu, ističući da je stari Milojko mnogo opušteniji od nje.

Objavljeno:

"Sve je spremno za svadbu! Venčanica odabrana, odelo za mladoženju je spremno. Milojko subotu čeka, koliko vidim, mnogo opušteniji od mene, ja sam sva ustreptala", rekla nam je nedavno ona.

"Prva bračna noć biće u našoj nedavno renoviranoj kućici u Pilatovićima! Tu ćemo sviti naše gnezdo", dodala je Milijana.

foto: Printscreen Instagram

Po onome što su mladenci osmislili, svadba će početi oko podneva u Pilatovićima, a posle 13 sati mladenci će se iz sela uputiti u zgradu opštine Požega, gde će biti održano građansko venčanje. Crkvenog neće biti jer, kako kaže nevesta, SPC ne odobrava stupanje u brak osoba sa tolikom razlikom u godinama. Sestra će joj biti najvažniji gost.

"Utvrdili smo i spisak gostiju. Milojkova deca neće doći, ali očekujemo njegovu dalju rodbinu. Od moje rodbine, kako očekujem, doći će stric i strina, roditelji neće, ali će doći baba i, što je najvažnije, doći će moja sestra", ispričala je Bogdanovićeva.

foto: Printscreen Instagram

Svadba počinje oko 16 sati u sali blizu centra Požege, a nekadašnja cimerka iz vile "Parova" Ilijana Vagić, s kojom se par i te kako sprijateljio, će kumovati.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.