OTKRIVAMO! Zašto je Sara Reljić razočarala Milicu Dugalić? Ne žele da pričaju o INCIDENTU
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

OTKRIVAMO! Zašto je Sara Reljić razočarala Milicu Dugalić? Ne žele da pričaju o INCIDENTU

O ovome njih dve ne žele da pričaju

Objavljeno:

Pevačica etno muzike Milica Dugalić od sinoć je ponovo na imanju u Šimanovcima. Ona je jedna od učesnica treće sezone rijalitija "Zadruga". Na društvenim mrežama, ona je dobila podršku i nekoliko bivših zadrugara. Među tim podrškama je i ona od Sare Reljić, koja je bila superfinalista u prvoj sezoni.

foto: Printscreen / Instagram

Međutim, malo je poznato da je Sara jednim svojim gestom malo i razočarala Milicu. Naime, Reljićeva je inače 5. marta napunila 23 godine, ali je ona nekoliko dana kasnije slavila taj rođendan i organizovala je žurku za svoje prijatelje i neke kolege. Međutim, ona na tu svoju rođendansku žurku nije pozvala i Milicu, što joj je starija koleginica zamerila u poruci.

foto: Printscreen

– Milica je Sari čestitala rođendan i poželela joj je mnogo sreće i zdravlja i sve kako sledi, ali joj je u toj istoj poruci zamerila što Sara i nju nije pozvala na svoju rođendansku žurku. Milica je mislila da su njih dve u mnogo boljim odnosima i smatrala je da je i ona zaslužila da bude pozvana na taj rođendan - otkriva nam izvor blizak Reljićevoj.

Sara i Milica nikada nisu pričale o ovoj spornoj situaciji, a ko zna, možda će vremenom Reljićevoj starija koleginica preći preko ovoga i možda će joj na kraju i oprostiti što je nju izostavila među pozivnicama za rođendan.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.