ZMAJ OD ŠIPOVA NAPRAVIO SKANDAL U ZATVORU! Štrajkuje glađu, a evo šta se TAČNO DEŠAVA u KPZ BANJALUKA
Foto: Nemanja Pancic

I TAMO MU JE RIJALITI?

ZMAJ OD ŠIPOVA NAPRAVIO SKANDAL U ZATVORU! Štrajkuje glađu, a evo šta se TAČNO DEŠAVA u KPZ BANJALUKA

Sudska policija RS uhapsila je pre dva Iliju Grahovca, poznatijeg kao Zmaj od Šipova.

Objavljeno:

Grahovac je uhapšen na osnovu naredbe Osnovnog suda Mrkonjić Grad. Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova počeo je sa štrajkom glađu u Kazneno-popravnom zavodu Banjaluka na Tunjicama.

Grahovac je štrajk glađu počeo nezadovoljan odlukama Osnovnog suda u Mrkonjić Gradu koji ga je smestio u pritvor, jer se nije odazivao na sudske pozive.

foto: Printscreen

– Plašim se za njegovo zdravlje, a ne želi da se pojavi kod sudije za koga smatra da ga je, mimo prava i pravde, smestio u pritvor – rekao je za “Novosti” njegov advokat Dušan Tomić.

– Za njega smatra da ga maltretira, na razne načine, skoro godinu dana od kada traje suđenje za nanošenje navodne lake telesne povrede meštaninu, koji mu je nožem rasporio kravu. Sudska odluka je neverovatna, sud mu je odredio najtežu meru pritvor, mada postoje druge, blaže mere, kako bi se obezbedilo prisustvo optuženog ili bilo koga drugog na sudu – istakao je Tomić.

foto: Printscreen/ Happy TV

Izvor blizak pravosuđu objasnio je da se Grahovac nije odazvao na sudske pozive povom suđenja za nanošenje telesnih povreda mladiću iz Mrkonjić Grada.

Zmaj od Šipova je zbog pomenutog napada uhapšen.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.