MACA PREVARIO HEPI? Potpisao UGOVOR i za PAROVE i za ZADRUGU! Poverljive informacije zbog kojih će nastati SKANDAL
Foto: Damir Dervišagić

O ČEMU SE RADI?

MACA PREVARIO HEPI? Potpisao UGOVOR i za PAROVE i za ZADRUGU! Poverljive informacije zbog kojih će nastati SKANDAL

Poslednjih dana, dosta se pisalo o angažmanu poznatog glumca Dragana Marinkovića Mace u nekom od popularnih rijalitija.

Objavljeno:

Iako se nedavno pojavila informacija da je on potpisao ugovor sa televizojom Hepi, da vodi rijaliti "Parove", te je čak i snimio reklamu za osmu sezonu, prvi čovek Pinka, Željko Mitrović otkrio je juče u razgovoru sa novinarima da je Maca prihvatio njegovu ponudu da bude upravnik pozorišta koje je napravljeno u okviru "Zadruge 3".

Za sada nije jasno zašto je glumac odlučio da napravi ovakav potez. On se nije javljao na pozive novinara, a, kako piše Kurir, pre tri dana rekao je da ima ponude od obe produkcije i da će prihvatiti onu koja mu bude dozvoljavala da bude dovoljno kreativan. Dan kasnije, izvor sa Hepija potvrdio je da je Maca ipak prihvatio njihove uslove, između ostalog i platu od 5.000 evra. Međutim, posle svega toga, Željko Mitrović je juče rekao da ćemo Marinkovića gledati na Pinku, gde će se pojaviti u ulozi upravnika pozorišta u "Zadruzi 3".

foto: Printscreen

- U "Šekspirovom pozorištu" igraće se predstava jednom u 15 ili mesec dana. Za upravnika sam imenovao čoveka koji jako teško dobija uloge u običnim pozorištima, a ja sam bio dovoljno lud da ga imenujem. To je Dragan Marinković Maca. Mogu da zamislim kako će biti kada Maca bude učio Miljanu nekom tekstu - rekao je vlasnik Pinka.

Iz televizije Hepi za sada se nisu oglašavali povodom ovog slučaja.

foto: Damir Dervišagić

Da li ovo znači da je Marinković prevario Hepi televiziju i na kraju ipak odustao od voditeljske uloge u "Parovima 8", ili da će doći do presedana, i da će on učestvovati u oba rijalitija, ostaje da vidimo.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.