CRKVA NEĆE DA VENČA MILIJANU I MILOJKA! U subotu SVADBA, a neće doći ni njena porodica ni njegova DECA
Foto: Sonja Spasić

NAJŠOKANTNIJE VENČANJE

CRKVA NEĆE DA VENČA MILIJANU I MILOJKA! U subotu SVADBA, a neće doći ni njena porodica ni njegova DECA

U selu Pilatovići nedaleko od Požege sve je spremno za svadbu Milojka Božića i Milijane Bogdanović.

Objavljeno:

Dvadesetjednogodišnja nevesta s nestrpljenjem čeka da izgovori sudbonosno "da" svom 53 godine starijem vereniku. Venčanica je u ormanu, spremna za oblačenje, kao i svečano odelo u kojem će, kako je Milijana sigurna, Milojko zablistati.

- Sve je spremno za svadbu! Venčanica odabrana, odelo za mladoženju je spremno. Milojko subotu čeka, koliko vidim, mnogo opušteniji od mene, ja sam sva ustreptala - kaže nam uzbuđena bivša učesnica "Parova", kojoj je verenik oprostio prevaru s Aleksandrom Požgajem u rijalitiju.

foto: Instagram

Dan pred svadbu kakve u Požegi i Pilatovićima još nije bilo, Milijana i Milojko proveravali su da li je organizacija veselja onakva kako su oni želeli, a mlada je ekskluzivno za Kurir otkrila:

- Prva bračna noć biće u našoj nedavno renoviranoj kućici u Pilatovićima! Tu ćemo sviti naše gnezdo.

Po onome što su mladenci osmislili, svadba će početi sutra oko podne u Pilatovićima, a posle 13 sati mladenci će se iz sela uputiti u zgradu opštine Požega, gde će biti održano građansko venčanje. Crkvenog neće biti jer, kako kaže nevesta, SPC ne odobrava stupanje u brak osoba sa tolikom razlikom u godinama.

foto: Printscreen

- Utvrdili smo i spisak gostiju. Milojkova deca neće doći, ali očekujemo njegovu dalju rodbinu. Od moje rodbine, kako očekujem, doći će stric i strina, roditelji neće, ali će doći baba i, što je najvažnije, doći će moja sestra - kaže Milijana. Svadba počinje oko 16 sati u sali blizu centra Požege.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.