OBEĆALA SAM MAMI DA OVE GODINE NEĆE BITI ESKPLICITNIH SCENA: Jelena Krunić hoće da bude DAMA, pa donela ove ODLUKE!
Jelena Krunić promenila imidž, Foto: Filip Plavčić

potpuno dugačija

OBEĆALA SAM MAMI DA OVE GODINE NEĆE BITI ESKPLICITNIH SCENA: Jelena Krunić hoće da bude DAMA, pa donela ove ODLUKE!

Promenila život iz korena

Objavljeno:

Jelena Krunić, u potpuno drugačijem stilu, stigla je u karantin spremna da i ove godine bude učesnica "Zaduruge". Naime, ona se ofarbala u roze, a izabrala i je pink kombinaciju, što je sve iznenadilo.

foto: Filip Plavčić

Ona je zbog svog nasilničkog ponašanja diskvalifikovana, a kako kaže ove godine neće biti tuča i histerisanja.

"Nikad nisam zajebana. Biću nežna, prava devojčica. Niko neće dobiti pesmicu, sve ću da okrenem na sprdnju ili na ignor.

Jelenino učešće u prošloj sezoni obeležile su njene romanse sa cimerima, međutim, još uvek nije pronašla ljubav svog živita.

1 / 2 Foto: Filip Plavčić

- Ja još uvek nisam našla ljubav svog života, ako ovde nađem, dobrodošao je. Mami sam obećala da ove godine neće biti eksplicitnih scena. Međutim, nikad ne reci nikad. Prošla sam mnogo gore stvari od rijalitija.

"Ušla sam dva meseca nakon meseca svoga oca i ušla sam prošle godine u rijaliti kako bi pobegla od stvarnosti. Bila sam jako loše, plakala sam, histerisala, tukla se... Ne znam da li ja sad izgledam kao neko ko je psihički nestabilan kao prošle godine?!

foto: Filip Plavčić

"Odavno nisam pustila suzu, što se tiče muškaraca nisam imala nikakvu vezu, ali u narednih 10 meseci ne znam šta da će se desiti. Znam da ću da izdržati do kraja", obećala je Krunićka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.