ISPLIVALI HONORARI NAJPLAĆENIJIH ZADRUGARA: Kulićke za 7 dana dobile 3.000 €, UNOVČILE i malog Željka, a Gagi tek..
Neki od budućih učesnika rijalitija dobro će naplatiti svoj boravak na imanju u Šimanovcima, Foto: ANA PAUNKOVIĆ, Damir Dervišagić, Printscreen

ABNORMALNE CIFRE

ISPLIVALI HONORARI NAJPLAĆENIJIH ZADRUGARA: Kulićke za 7 dana dobile 3.000 €, UNOVČILE i malog Željka, a Gagi tek..

Za dva dana počinje treća sezona rijalitija "Zadruga"

Objavljeno:

Evo šuške: Neki od budućih učesnika rijalitija dobro će naplatiti svoj boravak na imanju u Šimanovcima, a rekorder među njima je bivši denser, koji će po izlasku, ako ostane do kraja, uzeti 80.000 evra

Za dva dana počinje treća sezona rijalitija "Zadruga", a osim imena učesnika, glavna tema su i njihovi honorari. O tome se dosta spekulisalo i nagađalo, pa smo rešili da proverimo ko će biti najplaćeniji, a koga će deset meseci provesti za džabe na televiziji.

Rekorder po zaradi je Gagi Đogani. On je sa produkcijom dogovorio nedeljni honorar od 2.000 evra, a za tu privilegiju može da zahvalili isključivo činjenici što je otac Lune Đogani, pobednice prethodne sezone i jedne od najaktuelnijih ličnosti trenutno.

foto: Pritncsreen

Odmah posle njega su Saška Karan, kao i Marija i Miljana Kulić. Njih tri pojedinačno imaju po 1.500 evra na nedeljnom nivou, s tim što čuvene Kulićke imaju i dodatak od 500 evra mesečno koje dobijaju za malog Željka.

foto: Printscreen

One će imati i sve privilegije kada je u pitanju nega deteta, baš kao i u prethodnoj sezoni, kada su imale poseban apartman, dadilju i zabranu snimanja dečaka.

Dalila i Dejan Dragojević, kao i Stefan Karić inkasiraće po 1.000 evra nedeljno, što je sasvim pristojan honorar ako se uzme u obzir da skoro polovina učesnika ima zaradu ispod te sume.

foto: Printscreen Instagram

Među njima su Filip Mijatov i Filip Đukić (po 800 evra nedeljno),Bane Čolak (700 evra nedeljno), kao i Lepi Mića, koji nedeljno uzima 300 evra.

On će od produkcije dobiti i pesmu i spot po izlasku iz "Zadruge", a nada se i da će osvojiti neku nagradu.

Produkcija je u rijaliti zvala i Anu Korać, a kako saznajemo, nude joj honorar od 800 evra nedeljno. Starleta i dalje nije odlučila da li će učestvovati, a postoji mogućnost da uđe i kasnije.

foto: Printscreen Youtube

Ako se uzme u obzir da će većina njih u beloj kući provesti oko 40 nedelja, tj. do polovine jula, to znači da će iz "Zadruge" izaći sa pozamašnim svotama. Gagi Đogani biće bogatiji za 80.000 evra, Kulićke za 65.000, Saška za 60.000, Dalila, Dejan i Stefan za po 40.000 evra, Đukić i Mijatov za 32.000, Čolak 28.000, a Lepi Mića za 12.000 evra.

Treba napomenuti i da je dosta budućih zadrugara u ugovorima sklopljenim sa produkcijom posebnom klauzulom tražilo da ne mogu da budu finansijski kažnjavani. Dalila, Dejan, Marija i Miljana Kulić biće pošteđeni oduzimanja honorara ma šta god budu zgrešili. Ali i dalje postoji mogućnost da budu diskvalifikovani ukoliko prekrše pravila "Zadruge".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.