CELA SRBIJA GA PROZIVA, A NIKO NE ZNA NJEGOVU PRIČU: Zoki Šumadinac je SAMOHRANI RODITELJ, a ovo je njegov SIN!
Zoki Šumadinac spreman je da napravi haos u rijalitiju, Foto: Vladimir Šporčić

ko bi rekao?!

CELA SRBIJA GA PROZIVA, A NIKO NE ZNA NJEGOVU PRIČU: Zoki Šumadinac je SAMOHRANI RODITELJ, a ovo je njegov SIN!

Šumadinac tvrdi da poseduje supermoći, da čisti negativnu energiju, a radi i astrološka predviđanja

Objavljeno:

Zoran Petrović, poznatiji kao Zoki Šumadinac, odlučio je da pokori estradu, a kako samouvereno kaze na dobrom je putu. On se javnosti predstavio pesmom "Autotjun" , koja je za kratko vreme postala hit. Zoki je ubrzo postao prava internet senzacija, a na njegov račun smišljane su razne pošalice i parodije. Šumadinac tvrdi da poseduje supermoći, da čisti negativnu energiju, a radi i astrološka predviđanja.

foto: Privatna arhiva

O njegovom privatnom životu se ne zna mnogo, ipak poznato je da ima dva propala braka iza sebe, međutim, ono što je manje poznato, jeste to da je Zoki otac jednog trinaestogodišnjeg dečaka i da je samohani roditelj. - Ivana sam dobio iz drugog braka. On sada ima13 godina, a njegova majka i ja smo se razveli kada je imao samo 2 godine i od samog starta je pripao meni i sve vreme živi sa mnom. Sa mamom se viđa povremeno, kada god on to poželi. Sa njom sam ostao u korektnim odnosima. Čak je nedavno i bila kod nas na nedelju dana, nemam ja problem sa tim. Za vreme mog boravka u Zadruzi, o njemu će se starati moja mlađa sestra, to je sve vreć rešeno, i pravno regularno. - otkrio je Zoki u razgovoru za Espreso.co.rs.

Zoki sa sinom Ivanom
Zoki sa sinom Ivanom foto: Privatna arhiva

- Ja sam privatno skroz drugaciji. Porodičan sam covek, iako se u javnosti predstavljam potpuno drugačije. Od 6. septembra Zoki će postati učesnik rijaliti programa "Zadruga 3", gde će pokazati i drugu stranu svoje ličnosti, a na pitanje da li je spreman da napravi šou, on je odgovorio; - Ja sam rođen spreman. Nema šta tu, idem da pokažem kakav sam ja stvarno. Nije mi bitan novac, ja imam sasvima odlična mesečna primanja, ulazim čisto iz zabave i radoznalosti. Nikada nisam bio u rijalitiju i mislim da je pravo vreme da sad uđem.

- Video sam ko su učesnici, ima tu raznih energija, ali mislim da ćemo se lepo slagati, niko ne može da me iznervira, ne nasedam na provkacije. Ja nisam negativac niti agresivan čovek. Nadam se da će nam se energije poklopiti. O svma imam mišljenje u superlativu. - rekao je on.

foto: Printscreen

Zoki se nije odmarao pred ulazak u rijaliti, već je vredno radio na novoj pesmi, koja ce ugledati svetlost dana pred sam početak Zadruge. A on nam je ispričao da je u pitanju numera koja se razlikuje od prethodnih hitova, s obzirom da se radi o duetu sa slovenačkim pevačem.

- Nova pesma "Bomba" izlazui na dan ulaska u Zadruganko. Duetska pesma sa slovenačkim pevačem Davorom Lazićem. Tekst je radila moja najbolja Vesna Petković, a muziku i aranžman Husa Alijević. Spot je rađen u Crnoj Gori tokom avgusta meseca. - zaključio je Šumadinac.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Ivana Bradanji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.