ANA KORAĆ IDE NA VEŠTAČKU OPLODNJU! Zbog nelečenih GINEKOLOŠKIH problema ne može da ostane TRUDNA!
Foto: Print Screen Instagram

UPLAŠENA

ANA KORAĆ IDE NA VEŠTAČKU OPLODNJU! Zbog nelečenih GINEKOLOŠKIH problema ne može da ostane TRUDNA!

Bivši učesnici druge sezone rijalitija "Zadruga" Ana Korać i njen dečko David Dragojević na sve načine pokušavaju da sačuvaju privatnost po izlasku iz Imaginarijuma, pa se drže podalje od očiju javnosti.

Objavljeno:

Kako Rijaliti ekskluzivno saznaje, brineta je sa svojim partnerom nedavno posetila jednu privatnu kliniku da bi se podvrgla veštačkoj oplodnji. Naime, Koraćeva je nedavno išla na detaljne preglede preventive radi, a tada su joj doktori rekli da su joj jajnici u jako lošem stanju.

- Ana je posle izlaska iz rijalitija otišla na preventivni pregled, na kom je izvadila krv, a tada su joj stručnjaci rekli da postoji mogućnost da ima probleme sa jajovodima. Faktori za nastanak ove vrste nezdravosti bitno se razlikuju od osobe do osobe, a u Aninom slučajno za to može da bude odgovoran nezdrav način života. Ukoliko mlada devojka često nosi garderobu koja joj otkriva stomak, nije neuobičajeno da se jave ovakve vrste problema - otkrio nam je dobro upućen sagovornik na početku.

foto: Printscreen

Kako dalje saznajemo, Ana je pre nekoliko meseci imala infekciju koja je prouzrokovala da se problemi sa jajovodima jave, pa se sada sve odrazilo na njeno zdravstveno stanje.

- Ana je posle preventivnog pregleda sa Davidom rešila da ode kod privatnika kako bi se potvrdila prognoze lekara. Doktor joj je posle dodatnog pregleda potvrdio istu stvar, a ona je potom sporni problem povezala s tim što nikako ne može da zatrudni. Lekaru je ispričala da su ona i David već nekoliko puta pokušali da naprave bebu, ali da im nikako nije bilo jasno šta je razlog što ona nikako ne ostaje u drugom stanju. Lekar joj je potom objasnio da je problem sa jajnicima glavni uzrok i da bi u njenom slučaju najbolja opcija bila veštačka oplodnja - rekao nam je izvor i potom objasnio da Ana zaista želi da ima decu sa Dragojevićem, te i da će oni u što kraćem mogućem roku da započnu proces veštačke oplodnje.

foto: Printscreen Instagram

- Anu je posebno uplašila prognoza da su šanse da postane majka vrlo male, pa je odmah sa Davidom počela da priča o tome da već sada preduzmu sve mere. Rešili su da se maksimalno posvete tome, a kako su dosta novca oboje zaradili u rijalitiju, ne vide bolju investiciju od toga da Ana što pre ostane u drugom stanju. Koraćka je sa jednim specijalistom već razgovarala o tome na kojoj klinici bi bilo najbolje da se podvrgne neophodnoj proceduri kako bi ona i David što pre postali roditelji, a sve rade sa osmehom jer veruju da će sve da prođe u najboljem redu - završava naš sagovornik.

Bonus video

Espreso.co.rs/Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.