I GAGI PROKOMENTARISAO LUNINE KRUŠKICE: Mislim šta je POENTA toga? Nemam pojma šta to znači!
Foto: Printscreen Instagram

I TATA SE OGLASIO

I GAGI PROKOMENTARISAO LUNINE KRUŠKICE: Mislim šta je POENTA toga? Nemam pojma šta to znači!

- Ja nemam pojma šta to znači. Mislim, šta je poenta? - zapitao se Gagi

Objavljeno:

Luna Đogani (23) u petak, 30. avgusta, sebi je ispunila jednu od najvećih želja, pošto je na jednoj privatnoj klinici u Beogradu išla na operaciju ugradnje silikona.

Nakon što se sve uspešno završilo Luna je na Instagramu objavila snimak u kojem je prenela deo atmosfere pre i posle operacije, a deo od pre zahvata u kojem Đoganijeva govori kakve grudi želi postao je hit na društvenim mrežama.

foto: Damir Dervišagić

Radi se o tome što je Luna istakla da je "došla po kruškice", misleći na "kruškasti" oblik silikona koji su joj stavili, a od tog snimka pa do danas ljudi po društvenim mrežama masovno šeruju tu izjavu, pa jedni drugima - u šali - čestitaju na kruškicama.

Tim povodom pitali smo Luninog tatu Gagija Đoganija (47) za komentar, ali denser nije znao šta su i kako izgledaju "kruškice", te da mu je jedino važno da je njegova ćerka zadovoljna.

foto: Printscreen Instagram

- Ne znam... Ne bih da komentarišem, meni je bitno da je ona srećna, zadovoljna... - počeo je Gagi, a onda je nastavio.

- Čuj, kruške... Ja nemam pojma šta to znači. Mislim, šta je poenta? (smeh) Ona je zadovoljna, presrećna, kod kuće, oporavlja se... Sve je u najboljem redu - dodao je Lunin tata.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.