DRAGANA MITAR ISPLJUVALA BIVŠEG LJUBAVNIKA PAVLA: Bila sam na moru sa sinom, on je ŽENA zarobljena u telu MUŠKARCA
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

OŠTRO

DRAGANA MITAR ISPLJUVALA BIVŠEG LJUBAVNIKA PAVLA: Bila sam na moru sa sinom, on je ŽENA zarobljena u telu MUŠKARCA

Draganu Mitar je po izlasku iz "Zadruge 2" sačekalo veoma neprijatno saznanje da je muž Siniša Dragutinović vara, zbog čega je ona podnela papire za razvod.

Objavljeno:

Nedavno ju je suprug i izbacio iz stana, a o dešavanjima na privatnom planu Mitrove bio je obavešten i njen bivši Pavle Jovanović, koji je otkrio da je Dragana otišla na more sa bivšim ljubavnikom koga zovu "Torta".

"Znam šta se desilo Dragani. Drugarica od moje devojke se zabavlja sa Sinišom, tako da sve znam. Odmah sam u toku noći saznao šta se dešavalo. Dragana je sa "tortom" otišla na more. Siniša je dobio prepisku od "tortine" žene, kako ona voli da koristi supstance. To je tako poteklo", rekao je Pavle.

foto: Printscreen

Mitrova je bila veoma besna zbog njegove izjave, pa je odmah rešila da se oglasi na svom Instagram nalogu i demantuje Jovanovića.

foto: Printscreen Instagram

"Najstrašnije je biti žena zarobljena u telu muškarca... A pritom ostavljena i željna slave, kao što je jedan koga danas citirate. Bruka za muškarce u muškom telu. Fuj! Ja sam na moru bila sa svojim sinom, a povređeni i ostavljeni, žao mi vas je - napisala je Dragana na svom Instagram nalogu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.