BOJAN ZARATIO SA POLA ZADRUGE, A SADA I SA LEPIM MIĆOM! Tvrdi da neće u RIJALITI, a šalje redakcijama PREPISKE???
Foto: Printscreen

KOJI JE NJEGOV PROBLEM?

BOJAN ZARATIO SA POLA ZADRUGE, A SADA I SA LEPIM MIĆOM! Tvrdi da neće u RIJALITI, a šalje redakcijama PREPISKE???

Pevač Bojan Tomović javno je pokazao prepisku i verbalni rat sa Lepim Mićom, iskusnim rijaliti igračem i najverovatnije učesnikom i treće sezone "Zadruge".

Objavljeno:

Njih dvojica su već ranije slali otrovne strelice jedan drugom, a Tomović je sada poslao privatnu poruku Miroslavu Pržulju na Instagramu i uz salvu teških reči poručio da je "ružno to što je ismevao njegovu bolest - bipolarni poremećaj".

Iako je produkcija izdala saopštenje da Tomović nikada nije ni bio u kombinaciji za ulazak u "Zadrugu 3", i da je sve te informacije lažirao kako bi došao u centar medijske pažnje i kako bi se o njemu pisalo, Bojan je poručio Mići kako "ima sreće što je odbio poziv za šimanovački šou, jer bi on posle dva dana bežao na vrata da se kojim slučajem ipak useli".

foto: Printscreen Facebook

- Đe si, drtino matora! Čujem da me olajavaš svuda i da se smeješ mojoj bolesti. Treba da te je sramota stoko nacionalistička, p**erem ti se u usta ta žvalava. Sreća tvoja pa sam odbio da uđem u rijaliti, inače bi ti bežao na vrata već nakon dva dana. Znaš na koga mi ličiš tako sparušen od zla? Na kozoj*ba! To su oni sa sela, što su najružniji pa vazda ostanu neženje i onda jadnici moraju j**ati koze. E, ti si original kozoj*b! - oštar je od starta bio Tomović, a u istom stliu je nastavio i dalje:

foto: Printscreen Instagram

- Aj ćao, fukaro matora i bolje uzmi nešto jedi konkretno, umesto što jedeš g*vna, vidiš da si skapao od zla, crkotino jedna. Inače, znam o tebi mnogo više nego što misliš, baš od ljudi iz istog onog Sarajeva u koje ne smeš ni da odeš, jer si pevao kako ga treba sravniti sa zemljom. Stidi se g*zice kad obraza nemaš! Poznat si jedino po pesmi "Muslimani, bolje da vas nema" i to je sramota i greota što takvo zlo poput tebe ima prostora u medijima. Ćerka i žena te se stide, p*čkice matora. Imaš 40 kilograma sa sve pelenama, a k*rčiš se nešto... E, jado, jadni, hahahaha... Vređaš devojke koje mogu unuke da ti budu, nazivaš ih dr*ljama i p*šačicama k**čeva, a zapravo si ga ti jedino isp*šio, fukaro nacionalistička. Ja, nažalost, jesam bolestan, ali bolest nije sramota, ali ljudska zloba poput tvoje je velika sramota i greh - poručuio je Tomović Lepom u privatnoj poruci na Instagramu, a ovaj mu je samo kratko odbrusio:

foto: Printscreen Instagram

- P**ušiš mi ovaj moj debeli obrezani - nije birao reči ni Mića.

Na takav odgovor, Bojan je poslao još jednu poruku:

- S**onja, đe si, s**onja! Nemoj samo da se nerviraš, popucaće ti šuljevi u zadnjici

foto: Printscreen Instagram

Skrinšotove prepiske, Tomović je poslao svim redakcijama!

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.