MARKO MILJKOVIĆ JEDVA ČEKA DA PIPNE LUNINE MLEKARICE! Hvalio se ortacima kako jedva čeka da ih PIPNE
Foto: Nemanja Nikolić

GLAVNA TEMA U SRBIJI?

MARKO MILJKOVIĆ JEDVA ČEKA DA PIPNE LUNINE MLEKARICE! Hvalio se ortacima kako jedva čeka da ih PIPNE

Privilegovan - Marko je prvi video kako izgleda poprsje Đoganijeve nakon operacije, pa je rekao prijateljima da ne može da dočeka da ga dodirne

Objavljeno:

Marko Miljković oduševljen je novim grudima svoje devojke Lune Đogani, pa se pohvalio njihovim zajedničkim prijateljima da su "top" i da jedva čeka da ih pipne. S druge strane, i zadrugarkina majka Anabela Atijas prezadovoljna je izgledom svoje ćerke, iako smatra da je i pre ugradnje silikona bila seksi.

Novopečena pevačica već neko vreme priča kako želi da ima bujnije poprsje, a sada joj se želja konačno ispunila. Luna je pre dva dana otišla na jednu privatnu kliniku u Beogradu kako bi ugradila silikone, a za vreme boravka u bolnici uz nju su bili dečko i majka.

foto: Printscreen Instagram

Kako saznajemo od jednog zadrugara bliskog Miljkoviću, on je javio najbližima da je njegova devojka dobro, ali i da je oduševljen novim "drugaricama".

- Marko je javio zadrugarima s kojima su on i Luna u kontaktu da je sve prošlo dobro i da se ona odlično oseća. Pohvalio se da je prvi video nove grudi svoje devojke i, iako je ona još u zavojima i sa blagim podlivima, kaže da izgledaju top. On je na početku bio protiv toga jer nije fan veštačkih grudi, ali sada, kada je video kako to dobro izgleda na njoj, malo se pokajao (smeh). Čak se i našalio da jedva čeka da može da ih pipne, što će biti za nekoliko dana - priča izvor blizak Marku.

Interesantno je da je Anabela snimala Lunu u bolničkom krevetu odmah nakon operacije i to je objavila na Instagramu. Kontaktirali smo s pevačicom, koja je i sama pre više od 20 godina ugradila silikone, ali iz drugih razloga. Naime, Anabela je u mladosti imala tumor na dojci, pa se nakon operacije podvrgla intervenciji plastične hirurgije iz estetskih razloga. Ipak, Atijasova kaže da joj nimalo ne smeta što je njena ćerka to uradila samo da bi podigla samopouzdanje.

foto: Printscreen Instagram

- Nisam imala ništa protiv Lunine odluke. Prvo, ona ima 23 godine i sama odlučuje, a drugo, ako je to čini srećnom, i ja sam srećna. Apsolutno mi ne smeta, uradila je to zbog samopouzdanja. Danas je to rutinska operacija, nije kao ranije, kada sam ja bila mlada. Ja jesam to uradila iz drugih razloga, ali to nije opravdanje da branim Luni da ugradi silikone. Meni je ona bila i ranije seksi, i bez velikih grudi, ali verujem da će sada biti još bolja - rekla nam je raspoložena pevačica.

Na pitanje da li bi i mlađe ćerke podržala ako jednog dana budu želele da promene nešto na svom telu, Anabela je rekla: - Rano je da pričamo o tome, one su još male. Ali, ukoliko to budu želele kada porastu, neću imati ništa protiv. Nadam se da neće biti potrebe za tim, ali uvek ću biti uz svoje ćerke - rekla nam je pevačica.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.