ISPLIVAO SNIMAK SA SIGURNOSNE KAMERE: Evo kako Siniša provaljuje u stan, BESNI i izbacuje Draganu i sina na ULICU!
Siniša Dragutinović nasilno upao u stan, Foto: Printscreen Youtube

Sprovodi PAKLENI PLAN

ISPLIVAO SNIMAK SA SIGURNOSNE KAMERE: Evo kako Siniša provaljuje u stan, BESNI i izbacuje Draganu i sina na ULICU!

Sve se odigralo kad je Mitrova otišla s detetom na more

Objavljeno: 30.08.2019. 11:44h
  • 3

Siniša Dragutinović izbacio je svoju još uvek zakonitu suprugu Draganu Mitar, inače nekadašnju učesnicu druge sezone "Zadruge", i njihovog sina Jovana iz stana zbog čega je ona sada sa detetom na ulici.

Sve se dogodilo u momentu kada je Dragana sa sinom na moru, a Siniša je iskoristio priliku kako bi zamenio brave, izbacio njihove stvari i u stan uselio svoju bivšu ženu.

Isplivao je snimak iz stana u momentima kada je Siniša promenio brave.

foto: Printscreen Youtube

Na snimicima se vidi da se sve dogodilo 28. avgusta nekoliko minuta nakon 20 časova, tada je Siniša Dragutinović kontaktirao bravara od kog je zahtevao da se što pre pojavi u stanu kako bi zamerni brave.

Dobro veče, bravar? Ovde teško ulazim u stan, da li vršite na terenu zamenu brava? Tek sutra? Može ujutru rano? To je ona sa četiri. U devet ujutru. Nije problem. Ne može ranije nešto? Dobro, važi, prijatno", izgovara Siniša na snimku.

Zatim je Siniša vidno iznerviran i uznemiren razgovarao sa prijateljem, kom se požalio i sa kojim je pričao o svojoj bivšoj ženi, dok se šetao prostorijama stana iz kog je izbacio Draganu i njihovog sina.

P*ši, bre, k*rac i ovu tupavu Danijelu, treba joj dva sata da dođe. Debil, bre. Dođi, uđi unutra i to ti je to. Ja ću ti ujutru bravu promeniti, boli me k*rac: "Dođi uđi u stan, pa ću ja da rešavam, ne otvaraj nikome". J*bote debila. Iščupao sam sve i bacio. J*bem je u usta klošarska, znači kretena. J*bote. Evo zove me bravar, zovem te posle", priča Dragutinović.

foto: Printscreen Instagram

Onda je Siniša razgovarao sa bravarom sa kojim je sklopio dogovor da on odmah dođe u stan i zameni bravu. Posle tog poziva, Siništa je ponovo kontatkirao prijatelja i nastavio razgovor sa njim.

Izvini, druže, našao sam bravara da dođe sad. Ona je debil, ma ne izlazim. Debilka, bre. Kažem joj: "Dođi, uđeš unutra, stavi ključ, pa kad dođe policija samo izvadiš rešenje, kažeš - izvolite". Kakav debil, j*bote. Ova zove i kaže da će sad da dođe. Dođi, dođi. Samo dođi, samo dođi, samo dođi. Nek pošalje, boli me k*rac. Zvao sam (ne čuje se dobro) da bude svedok, da pokupi stvari i to je to. Fali mi još jedan, dva svedoka. Neka se tuži ona koliko hoće. Kakva konjina. Debil. Debili, bre, debilčina. Samo rešenje iz suda", govorio je Siniša.

foto: Printscreen Youtube

Ima ona rešenje sudsko koje postaje pravosnažno, a ja vlasnik stana. Ne znam šta tu nije jasno. Danijela, Danijela. Ima Danijela da je vlasnik stana od sutra ujutru. Jeste, jeste, tako je. Ma, završio sam. Od suda, pravnosnažno. Ja samo popišem stvari, odnesem mami i tati, to je to. Ništa lakše, ja pustim hipoteku, i šta ćemo onda? Neka im padne na pamet šta hoće. Završeno suđenje. To je pravnosnažno i doviđenja. Ima klauzulu pravnosnažnosti, znači mora se do 12 sati iseliti. Ja ušao, lakše mi je kad ove nema tu. Šta mi može? J*be mi se. Šta će da dođe, zove policiju, ponesem stvari, dam mami i tati, to je to. Doviđenja, prijatno. Normalno, normalno. Pa nek se tuži. Kad đođe policija samo kaže izvolte, ja sam vlasnik stana. Sudsko rešenje ima. Može da ima kakav hoće ugovor, sudsko rešenje. To je to. Boli me k*rac, samo nađem dva svedoka, popišem stvari, doviđenja, prijatno", nastavio je razgovor Siniša sa prijateljem.

Pogledajte na snimku kako je sve to izgledalo:

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media