SLOBI RADANOVIĆU PRETE SMRĆU? Pevač u strahu od osvete OPASNOG KRIMOSA! Spavao mu sa ženom, sad ga ČUVA OBEZBEĐENJE
Sloba Radanović nije svestan u šta se upleo, Foto: Printscreen

poruka iz podzemlja

SLOBI RADANOVIĆU PRETE SMRĆU? Pevač u strahu od osvete OPASNOG KRIMOSA! Spavao mu sa ženom, sad ga ČUVA OBEZBEĐENJE

Bivši zadrugar zaveo suprugu ozbiljnog narko-bosa, koji mu je poručio da se kloni dotične... Iako ga je poslušao, više ne sme da mrdne bez telohranitelja

Objavljeno:

Iako je Sloba Radanović pričao kako ga je devojka ostavila iz nekih privatnih razloga, tačnije jer navodno ne može da ima decu, istina ja da su se oboje uplašili njenog muža, ozbiljnog narko-bosa.

Muž, koji živi u inostranstvu, saznao je za aferu svoje žene sa pevačem i sada je spreman da opere svoj obraz tako što će se žestoko osvetiti Radanoviću i naučiti ga čije žene ne sme da odvlači u krevet, piše Svet.

foto: Printscreen Instagram

Iako je unajmio obezbeđenje, Sloba je preplašen i na sve načine pokušava da smiri situaciju i opere se.

Nije Sloba skrivao devojku bez razloga, već zato što je ona udata za opasnog krimosa, koji ne sme da dođe u Srbiju zbog problema sa zakonom, ali ovde ima svoje ljude koji bi, ako treba, ubili za njega. Upravo je to ono od čega Radanović drhti sada kada se saznalo za njegovu aferu. On sada dobija pretnje preko ozbiljnih ljudi iz podzemlja i brže-bolje je raskinuo vezu iako je zaljubljen u tu ženu. Ona je čak dolazila na snimanje njegovog spota, pratila ga na nastupima, a kada je muž čuo, zvao je Radanovića i objasnio mu da je najbolje da se više ne čuje sa dotičnom. Nije trebalo dva puta da kaže, Slobi je sve bilo jasno", tvrdi izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.