Farmom haraju polne bolesti! Pogledajte ko je kliconoša, a ko zaražen! (FOTO) (VIDEO)

antibiotici im ne ginu

Farmom haraju polne bolesti! Pogledajte ko je kliconoša, a ko zaražen! (FOTO) (VIDEO)

- Apelujem na Zadrugu da me pošalju kod ginekologa i taj papir ću doneti ovde, kakvi god da su rezultati- rekla je jedna od učesnica rijalitija
Objavljeno: 09:50h

Filip Đukić je optužio Gogu da mu je prenela polnu bolest. Ona je veoma burno odreagovala pa je odlučila da mu sve saspe u lice. Panika na Farmi: Dušici pozlilo, pala u nesvest! (VIDEO)

Printscreen/Youtube/
- Nisam mogla da zaspim, a sigurno ni moja mama. Ovaj dečko ovde ne shvata koliku težinu imaju njegove reči. Uopšte nije ljudski to što si uradio. Svi znamo da se bolesti manifestuju u roku od tri do šest meseci. Ljudski bi bilo da me je odveo na stranu i rekao mi “Gogo, idi pregledaj se, možda si mi ti prenela". - Ja apelujem na Zadrugu da me pošalju kod ginekologa i taj papir ću doneti ovde, kakvi god da su rezultati. Nije sramota šta god da je, jer ipak sam devojka koja treba da ima neku budućnost i dečka. Moja mama se sada brine, rekla je Goga plakajući. Ona je Filipu poručila da je ovo nešto najgore i najcrnje što joj se desilo u životu. Filip je imao spreman odgovor za nju: Novi detalji veze Veštice i Đukića: Evo čega se Filip stidi kad spomenu Anđelu! (FOTO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.