ANA I DAVID RASKINULI?! Dragojević ne oprašta devojci RUŽNU PROŠLOST! Koraćevoj prekipelo, pa RASKRSTILA SA NJIM!
David Dragojević i Ana Korać, Foto: Printscreen

pukla tikva

ANA I DAVID RASKINULI?! Dragojević ne oprašta devojci RUŽNU PROŠLOST! Koraćevoj prekipelo, pa RASKRSTILA SA NJIM!

Rešila je da stavi tačku 

Objavljeno: 29.08.2019. 17:04h
  • 4

Ana Korać i David Dragojević otišli su u Egipat na letovanje! I mada je sve delovalo idilično, njih dvoje su se jedno veče žestoko posvađali.

Kako Star prenosi, Ani je toliko prekipelo da je rešila da odmah sa njim raskrsti. Na licu mesta!

foto: Printscreen

"Ana i David su se i u Beogradu često svađali, zbog čega su ih kompije koje žive u istoj zgradi opominjali više puta. Onda su otišli u Egipat i sve je bilo super. Slagali su se baš lepo prvih dana, međutim jedno veče su počeli tokom večere da pričaju o prošlosti i došlo je do svađe", otkriva izvor i dodaje:

"David je Ani zamerio neka poznanstva, što je nju toliko naljutilo da su se svi okretali oko njih jer je Koraćeva urlala bez pardona. David je pokušao da je smiri, ali nije vredelo, uzela je torbu i krenula u hotel, a David je odmah za njom. Kada su ušli u sobu, nastao je pravi haos, drali su se i jedno i drugo. Ana je počela da plače i rekla je Davidu da ne može više, da je iscrpljuju česte svađe i da je najbolje da se raziđu. Rekla mu je da će ona uzeti drugu sobu i da ne može više pored njega ni sekund. Sišla je do recepcije i raspitala se da joj daju drugu sobu, a kada se vratila da se spakuje David je kleknuo, počeo da kuka i da je moli da mu oprosti. Držao je za nogu i nije hteo da je pusti. "Ne možeš da me ostaviš, ja ću život da dam za tebe", govorio je. Ana je baš zaljubljena u njega i popustila je ali pitanje je šta će tu da bude, ona baš razmišlja o tome da li mogu da opstanu. Nije navikla na život kakav ma sa Davidom i to je počelo negde da je guši, kao i njegova česta ljubomora", priča Anina bliska drugarica koja smatra da je Koraćevoj potreban jači muškarac.

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media