MAJKU SAVA PEROVIĆA SVI ZNATE, A OCA NIKO NIKADA NIJE VIDEO: Blondi se razvela od njega, a evo kako izgleda! (FOTO)
Savo je veoma vezan za majku Suzanu, Foto: Printscreen Instagram

espreso otkriva

MAJKU SAVA PEROVIĆA SVI ZNATE, A OCA NIKO NIKADA NIJE VIDEO: Blondi se razvela od njega, a evo kako izgleda! (FOTO)

Prva slika bivšeg zadrugara sa ocem Draganom

Objavljeno:

Majku bivšeg zadrugara i pevača Sava Perovića svi znamo jer je Suzana Perović Blondi takođe učestvovala u rijalitijima, ali njegovog oca Dragana Perovića do sada niko nije video!

To nije ni čudo, jer se Savo nerado seća prošlosti o kojoj je Blondi jednom prilokom progovorila i otkrila zašto on u "Zadruzi 2" nikada nije pominjao tatu.

Prva slika Sava Perovića sa ocem Draganom
Prva slika Sava Perovića sa ocem Draganomfoto: Privatna arhiva

Savo poštuje svoga oca toliko koliko je on i zaslužio. Sigurno ste primetili da ga uopšte nije pominjao. On u sebi krije veliku tugu i bol, ali ne priča o tome. Ja sam se udala sa samo 17 godina. Njegov otac me je maltretirao i zlostavljao. Svašta sam pretrpela dok sam bila u braku. Ove devojke u "Zadruzi" što pričaju o fizičkom zlostavljanju nisu ni upola prošle ono to sam ja. Jednom prilikom sam bila toliko loše da nisam znala gde se nalazim, nisam mogla da hodam sama. Savo je bio tu pored mene, pomagao mi je sve vreme. Moji roditelji su u tom trenutku bili u Nemačkoj. Ja sam bila sama u Crnoj Gori i borila se sa svim tim. Moj otac je bokser i sigurno bi reagovao da je znao šta se meni dešava. Na kraju sam skupila snage i napustila bivšeg muža. Danas sam uspešna žena koja je sama odgajila dva sina na koje sam jako ponosna, otkrila je Suzana nedavno medijima.

Savo Perović sa ocem i mlađim bratom
Savo Perović sa ocem i mlađim bratomfoto: Privatna arhiva

Očigledno je Suzana vaspitala sinove tako da nikog ne mrze, a pogotovo ne oca, koji se posle toliko godina izgleda i sam promenio.

Kako saznajemo, oni su danas u normalnim odnosima, pa je Savo čak rešio da svog drugog roditelja konačno pokaže javnosti.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.