OGLASILA SE ZORICA ZBOG SUDIJE: Povukla je veze i prebacila suđenje na NOVI BEOGRAD, moji sinovi su TUŽILI NJU
Foto: Printscreen, Printscreen Youtube

OTKRIVAMO

OGLASILA SE ZORICA ZBOG SUDIJE: Povukla je veze i prebacila suđenje na NOVI BEOGRAD, moji sinovi su TUŽILI NJU

Sudija u penziji Snežana Ilić pojavila se danas u Trećem osnovnom sudu na Novom Beogradu na prvom ročištu po tužbi koju je podnela protiv bivše cimerke iz "Zadruge" Zorice Marković.

Objavljeno:

Kako je istakla, pevačicu je tužila zbog toga što joj je navodno vređala pokojnu majku, ćerku i iznosila klevete na račun njene profesionalne karijere. S druge strane, folkerka se nije pojavila na suđenju, zbog čega su počele spekulacije da bi moglo da dođe i do njenog privođenja.

Zorica je otkrila zbog čega se danas nije pojavila na zakazanom ročištu po tužbi Snežane Ilić.

foto: Zorana Jevtić

- Ne znam o kakvoj se tužbi i o kakvom suđenju radi, stvarno, videla sam u novinama. Ja se nisam pojavila zato što nikakav poziv nisam dobila - da jesam, naravno da bih se, kao svaki savesni građanin, odvazvala. Nemam čega da se plašim - ne izbegavam ništa, već mi nikakav poziv nije uručen - objasnila je pevačica, koja je izrazila sumnju da je sudija u penziji "potegla svoje veze" kako bi predmet s Voždovca izmestila na Novi Beograd, iz njoj znanih razloga

foto: Printscreen, Printscreen Youtube

- Mene ta njena tužba stvarno ne zanima, ja sam njoj samo vratila i pričala sve ono što je ona meni. Ona je prva vređala i napadala moju decu, moje sinove, ja sam joj samo vratila. Nije istina da sam joj psovala mrtvu majku i da sam je pljunula! A kada je o tužbi reč, nije mi jasno zbog čega se sve dešava u Trećem osnovnom sudu na Novom Beogradu, kad ni ona ni ja s Novim Beogradom nemamo veze - obe živimo na teritoriji Opštine Voždovac, gde bi i trebalo da se održi suđenje u nadležnom sudu, ali verovatno je ona potegla neke svoje veze i to premestila u sud na Novom Beogradu. U svakom slučaju, dolaziće ona opet na sud, zbog svega što je pričala o mojim sinovima koji su protiv nje podneli tužbu - objasnila je Zorica.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.