DALILA OTKRILA KAKAV TRETMAN ĆE IMATI U ZADRUZI 3: Svako jutro će dobijati JEDNU STVAR, a Dejan će imati ZADATAK!
Dalila i Dejan spremni su za učešće u novi rijaliti, Foto: Pritnscreen

posebni uslovi

DALILA OTKRILA KAKAV TRETMAN ĆE IMATI U ZADRUZI 3: Svako jutro će dobijati JEDNU STVAR, a Dejan će imati ZADATAK!

Potvrdila njihov ulazak

Objavljeno:

Dalila i Dejan Dragojević potpisali su ugovor i dogovorili sve detalje o ulasku u "Zadrugu 3", a kako je bivša učesnica "Parova" izjavila, partner će joj svako jutro donositi doručak sa ružom u krevetu.

"Istina je da ulazimo, dogovorili smo se, očekujte nas 6. septembra. Ja ne mogu o stavkama ugovora da priča, ali sve što smo tražili pink televizija nam je obezbedila i zato nam imaju kao svoje takmičare. Tražila sam doručak u krevetu, da Dekiju to svako jutro obezbede i da on to meni donese sa ružom.

?? #lobster #sea #holiday #mylove #husband

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official) дана

"O Aleksandri Subotić zaista nemam nikakvo mišljenje, iskreno da kažem, očekivala sam da ću dobiti izvinjenje od te devojke, nisam ga dobila, ne moram ga ni dobiti. Ja sam rekla da sam Davida najstrože osudila zbog takvog ostavljanje nje, to sam svuda rekla. Ne dozvoljavam da se na mojim komentarima Aleksandra negativno komentariše, pogodoto kada smo postavili sliku "pomirenja" onda su krenuli ljudi da pišu za nju "neka ste se rešili kobile", ja sam rekla da ću takve komentare blokirati", rekla je Dalila za Alo.

"Šminker, manikir, pedikir", dodao je Dejan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.