Preti da će da se ubije: Ivan Gavrilović hteo da proguta šaku tableta! (FOTO)

agonija na farmi

Preti da će da se ubije: Ivan Gavrilović hteo da proguta šaku tableta! (FOTO)

Organizatorka ovog rijalitija kojoj je oteo kutiju iz ruke, zaplakala je od stresa i molila Gavrilovića da se smiri, grcajući u suzama
Objavljeno: 12:18h

Učesnici rijalitija Farma svakog jutra od organizatora dobijaju terapiju koja im je propisana od strane lekara. Međutim, Ivan Gavrilović je to hteo da zloupotrebi i kada mu je organizatorka donela kutiju tableta, on je oteo iz ruke i zaključao se u prostoriju. - Ivan je urlao iz sobe da će se ubiti i da će popiti kutiju tableta, a uspaničeni Farmeri i organizatori nisu znali šta da rade. Organizatorka kojoj je oteo kutiju iz ruke je zaplakala od stresa i molila Gavrilovića da se smiri grcajući u suzama. Farmeri su bili šokirani neočekivanom situacijom i molili su ga da se smiri, međutim, Ivan je urlao iz sveg glasa. Nakon desetak minuta agonije kroz koju su svi prošli, organizatori su nabavili duplikat ključa i otključali Gavrilovića, koji se malo smirio i vratio kutiju lekova za smirenje - rekao je izvor blizak produkciji.

Kristijan opleo po Jeleni i Ivanu: Treba ljudi da kažu vidi ove budale, hipici, totalni ludaci (FOTO) Ovo nije prva drama koju Gavrilović pravi zbog lekova za šta ga Kristijan Golubović često proziva. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.