SNIMAK GASTOZA I LUNE KOJI JE NAPRAVIO HAOS! Marko je zbog ovog izgoreo, a Luna ne sme da PISNE
Foto: Printscreen

UŽIVAO JE

SNIMAK GASTOZA I LUNE KOJI JE NAPRAVIO HAOS! Marko je zbog ovog izgoreo, a Luna ne sme da PISNE

Vidi se da je baš uživao!

Objavljeno:

Pobednica druge sezone rijaliti programa "Zadruga" Luna Đogani je izjavila da je bila intimna sa Nenadom Marinkovićem Gastozom i da su nakon tog odnosa ostali drugari.

Više puta je istakla kako joj je se Gastoz našao u životu kada joj je bilo najteže. Međutim, kada je uplovila u vezu sa Markom Miljkovićem, njen novi dečko joj je skrenuo pažnju da neće moći da nastavi druženje sa Nenadom.

Kada je Gastoz ušao u Zadrugu kao gost na jednoj žurki, Luna se samo pozdravila sa njim i nije progovorila više nijednu reč sa njim u toku večeri. Za medije je izjavljivala nakon izlaska iz Bele kuće da joj je Gastoz čestitao na pobedi, ali nije detaljnije otkrila o čemu su razgovarali.

foto: Printscreen

Poznato je da je Luna plasirala svoju prvu pesmu "Deveti krug" i da su je mnogi Zadrugari podržali u tome i podelili njenu pesmu na svojim profilima na društvenim mrežama. Međutim, niko nije očekivao da će to uraditi i Gastoz.

foto: Printscreen Instagram

Naime, Nenad je snimio klip u kom peva Luninu pesmu dok se vozio kolima sa bivšim učesnicima Zadruge Pavlom Jovanovićem i Milanom Petkovićem. Gastoz je sve vreme igrao i pevao svaki stih njenog prvenca.

foto: Printscreen Instagram

Tagovao je Đoganijevu na snimku, ali ona nije taj klip podelila na svom Instagram profilu kao što je to radila kada su neki drugi Zadrugari i prijatelji pevali njenu pesmu. Ostaje da se zapitamo da li joj je Marko napravio ljubomornu scenu i zabranio da podeli njenu pesmu u Nenadovoj izvedbi.

foto: Printscreen Instagram

Da li je ovim potezom Gastoz želeo da uputi poruku da još uvek misli na nju i da bi želeo da obnove romansu, ostaje da vidimo.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.