LJUBAV MARKA I LUNE JE ŠALTERSKA! Dođeš i napišeš MOLBU: Molim te voli me danas, SUTRA NE MORAŠ i daš predmet!
Foto: Printscreen

TEŠKE REČI

LJUBAV MARKA I LUNE JE ŠALTERSKA! Dođeš i napišeš MOLBU: Molim te voli me danas, SUTRA NE MORAŠ i daš predmet!

Šokovi ne prestaju!

Objavljeno:

U sinoćnoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gost je bio Lepi Mića, koji je ponovo govorio o ljubavi Lune Đogani i Marka Miljkovića. On je odgovorio na tvrdnje da je napadao Lunu samo zato što je mrzi, objašnjavajući da je samo govorio istinu o tome da je Marko iskorišćava, ne želeći joj ništa loše.

- Ona je svaki dan molila za ljubav! To nije ljubav, to je molba! To je šalterska ljubav! Znači, ti dođeš na šalter i napišeš molbu, predmet broj taj i taj, molim te, voli me dana, sutra ne moraš, i predaš molbu na šalteru! Eto, to radi Luna Đogani! Ja sam joj sve vreme to govorio. Ja sam, u stvari, bio njen prijatelj, ja sam njoj pomagao - tvrdio je Lepi Mića.

Voditelj je istakao da je Luna iznela stav da bi Lepi Mića kritikovao njenu ljubav sa kim god da je bila, jer on nju mrzi.

- Ona ustane i ovako njemu kaže: Sram te bilo! Iskoristio si me! Evo, j*bo si Lunu Đogani! Sve je moja majka u pravu! Ona njemu sve to kaže, i onda tvrdi da sam ja kriv! Za šta sam ja za to kriv? On glumi da bi dobio Kijine glasove, ona je glumila da bi ispala žrtva, to je bila gluma strašna. Njihovi razgovori su za malu decu. On njoj kaže: "Ne obraćaj mi se 24 sata". Onda dolazi Sava, dežurna služba, odnosi joj stvari. Onda Miljković odlazi s Brendonom, kao udara joj čežnju. Onda Luna dolazi kao pop*šana, moli za ljubav, vraća se u krevet. Onda opet mučeni Savo isp*šio vraća slike. Sve se zna, a onda ih Mića izmanipulisao. Ja sam rekao Miljkoviću da je njegov džip ako stupi s Lunom u vezu, evo neka me demantuje. Ušao je u vezu iz interesa. Što oseća prema Luni isto to oseća prema bilo kojoj. On nema sijalicu - naveo je pevač.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.