ŠTA VI HOĆETE, DA ORGANIZUJEMO NEKI SVINGERAJ SA GASTOZOM I MOJOM BIVŠOM? Miljković poludeo zbog pitanja o Nenadu
Foto: Printscreen

HAOS U STUDIJU

ŠTA VI HOĆETE, DA ORGANIZUJEMO NEKI SVINGERAJ SA GASTOZOM I MOJOM BIVŠOM? Miljković poludeo zbog pitanja o Nenadu

Završila se druga sezona rijaliti programa "Zadruga", a bivši učesnici su i dalje u žiži interesovanja šire javnosti. Sinoć je Milan Milošević ugostio Marka Miljkovića u emisiji "Narod pita". Marko je odgovarao na niz zanimljivih pitanja koja su zanimala publiku ovog popularnog TV- formata.

Objavljeno:

S obzirom na to da je Luna Đogani je priznala da je bila intimna sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, i da su nakon toga ostali drugari, voditelja je zanimalo da kakvo je Markovo mišljenje povodom toga i da li joj je zabranio da se viđaju.

foto: Printscreen/ Instagram/ luna_djogani

- Ko sam ja da joj branim? Ja znam kakav su odnos imali i sve je to u redu, ali glupo bi bilo da nas troje izađemo u grad zajedno ili na ručak. Ne branim ja njoj apsolutno ništa, ona treba sama da proceni. Kad se vide, nije ništa sporno da mu kaže ,"ćao" i da se na tome završi, ali neko specijalno druženje i da se provodi puno vremena, nema potrebe za tim. Kako bi njoj bilo da ja sa svojom bivšom devojkom provodim vremena, a sa kojom sam imao nešto. Šta da organizujemo neki svinegeraj? Ne razumem? - priznao je Marko.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.