MITROVIĆ UVODI ROBOTA U ZADRUGU 3: Više ništa neće biti isto, ovako će izgledati NOVA SEZONA RIJALITIJA!
Željko Mitrović, Foto: Pritnscreen

ali to nije sve!

MITROVIĆ UVODI ROBOTA U ZADRUGU 3: Više ništa neće biti isto, ovako će izgledati NOVA SEZONA RIJALITIJA!

Osim što će kompleks u Šimanovcima biti obogaćen za "vodenu prostoriju" i zoološki vrt, Mitrović planira da u "Zadrugu" uvede i robota 

Objavljeno: 19.08.2019. 20:55h
  • 5

Pripreme za novu, treću sezonu rijalitija "Zadruga" uveliko traju Željko Mitrović, vlasnik TV "Pink", pripremio za mnoga iznenađenja za nove takmičare.

Osim što će kompleks u Šimanovcima biti obogaćen za "vodenu prostoriju" i zoološki vrt, Mitrović planira da u "Zadrugu" uvede i robota. Osim veštačke inteligencije, novina je i da će proročica iz palate "Milenija" dobiti novu ulogu. 

foto: Printscreen

- Mitrović je oduševljen idejom da u rijaliti uvede robota, koji će imati posebnu ulogu u "Zadruzi". Niko pre njega to nije uradio, što je bio dodatni motiv da tu ideju realizuje na najbolji mogući način. Čim se završila druga sezona "Zadruge", Željko je čestitao članovima svog tima na uspehu, ali je od njih tražio da za treću sezonu ponude nova, inventivnija rešenja. Namera mu je da nadmaši gledanost obe prethodne sezone i još više se uključio u kreativni proces - kaže na početku razgovora za "Alo!" izvor blizak produkciji.

- Svi su se složili da je neophodno da imaginarijum dobije novi, obogaćeni izgled, pa će novi zadrugari, osim zoološkog vrta, imati i "vodenu prostoriju". Međutim, osim dizajna eksterijera, Željko je tražio još nešto što će ovu sezonu razlikovati ne samo od prethodne dve već od svih rijalitija koji se sada prikazuju u svetu. Oduševljavaju ga nove tehnologije i veštačka inteligencija, te mu je u jednom trenutku palo na pamet da uvede robota u rijaliti - priča naš izvor i dodaje:

foto: Damir Dervišagić

- Robot, na čijem dizajnu su dugo radili stručnjaci iz inostranstva, biće sastavni deo nove sezone "Zadruge". Zadrugari će moći da komuniciraju sa njim, a robot će čak morati svako veče da bude prisutan na sastancima zadrugara - kaže naš izvor i dodaje da to nisu jedine novine sa kojima će se novi zadrugari, ali i publika, upoznati u septembru.

- Osim robota, u planu je i da se aktivira i palata "Melanija", u kojoj će biti smeštena "Star trek" proročica. Osim što će proricati sudbinu zadrugarima i odgovarati im na dileme koje ih muče, zadatak proročice je takođe da prisustvuje sastancima - kaže naš izvor. Kako otkriva, Mitrović još razmišlja o tome da li da u "Zadrugu" uvede i prevozno sredstvo koje je sam osmislio.

foto: Instagram

- Dok je boravio u Kanu sa porodicom, Željko je napravio originalno prevozno sredstvo od polovnog hoverborda, ručki za bicikl, zidnog nosača za TV i plastične stolice. Još razmišlja o tome da li da svoju izum predstavi zadrugarima, koji bi mogli da ga iznajmljuju za svakodnevne potrebe - kaže na naš izvor i dodaje:

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media