ON ZAISTA NIJE NORMALAN ČOVEK! Toma Panić umesto da IMA NANOGICU on se hvali posetama i uživanjem u SPA centru
Foto: Printscreen Youtube

SRAMOTNO

ON ZAISTA NIJE NORMALAN ČOVEK! Toma Panić umesto da IMA NANOGICU on se hvali posetama i uživanjem u SPA centru

Prošlo je nekoliko dana otkad je odjeknula kao bomba vest da je Tomislav Panić pretukao svoju devojku Nadeždu Biljić u njenom stanu na Banovom Brdu

Objavljeno:

Nadežda je odmah nakon incidenta obavestila policiju i otišla na lekarski pregled, a svoje pratioce na društveni mmrežama šokirala je sa fotkama na kojima se vide podlivi i masnice.

Cela priča je dobila sudski epilog, pa je Toma odmah priveden nakon incidenta gde mu je izrečena i zabrana prilaska Nadeždi, dok se čeka kazna koju će mu sud odrediti.

Panić se branio, tvrdeći da je Biljićeva njega udarila flašom (ili čašom) u glavu, te da ga je tako posekla, a da on nju nije udario već je samo odgurnuo, dok ga je ona u emisiji "Narod pita" optužila ua krvničke batine, tvrdeći da ju je tukao i rukama i nogama i na krevetu i na podu.

foto: Printscreen

Najviše gneva na Instagramu navukla je poslednja objava Tome Panića u kpojoj se hvali brojem poseta na njegovom Instagram profilu. Jasno je kao dan da njegov profil ni u snu ne bi imao toliko poseta da nije uradio tako gnusnu stvar. A ono što je još sramnije je što se time javno hvali!

foto: Printscreen Instagram

Odmah nakon toga pohvalio se i kako uživa u spa centru, pa da li je ovo realno?

foto: Printscreen

Ostaje samo da se nadamo da će ga pravda stići i da će dobit zasluženu kaznu!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.