POŠTO TI SE OMAKLO, NIKAD NEĆEŠ VIDETI DETE, TO TI OBEĆAVAM: Nakon brutalnog poniženja, Kulićeva PRETI Marinkoviću!
Miljana Kulić sa sinom Željkom, Foto: Printscreen Instagram

RODILA GA IZ LJUBAVI

POŠTO TI SE OMAKLO, NIKAD NEĆEŠ VIDETI DETE, TO TI OBEĆAVAM: Nakon brutalnog poniženja, Kulićeva PRETI Marinkoviću!

Miljana žestoko uzvraća udarac Ivanu!

Objavljeno: 16:31h

Miljana Kulić i Ivan Marinković imali su intimne odnose u šestoj sezoni "Parova", kada je Kulićeva ostala trudna, a Marinković nikada nije priznao dete.

Ono što smo Miljana i ja imali je čist s*ks sa moje strane. Bila je zanimljiva, i mogu da kažem da sam je iskoristio jer sam video da mogu da je imam. Kao i svaki muškarac imao sam potrebu za se*som, ona bila zaljubljena u mene i eto desilo se to dete na kraju. Dete ja nisam hteo ono se omaklo, ja nisam očekivao mislio sam da neće iz prvog puta al očigledno sam vrlo plodan. Što se mene tiče ja sam rekao da me Miljana ne zanima kao žena nit me ikad zanimala čak ni posle saznanja da je trudna", rekao je jednom prilikom Marinković.

foto: Printscreen Instagram

Nakon ovog, Miljana Kulić rešila je da ga podseti na sve što se između njih dešavalo, pa je u svojoj Instagram priči obrazložila njihov odnos do detalja.

Da, sigurno, verovatno se i veridba pre trudnoće omakla i kletve u ćerku da me voli najviše na svetu i da želi dete sa mnom. Sve se omaklo, ljudi su gledali taj rijaliti, a gospodin dotični neka priča šta hoće. Sada me ne zanima više. Činjenica je da sma iz te ljubavi dobila anđela, koga on posle onakvih izjava nikada neće videti, to tek sada prvi put kažem. Obećavam", napisala je mlada mama na društvenoj mreži.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.