LUNA ĐOGANI SLAVI ZBOG NEDEŽDINIH BATINA?! To je KARMA jer me pljuvala u emisiji! Kija traži ZABRANU U MEDIJIMA!
Luna, Nadežda i Kija, Foto: Sonja Spasić, Nemanja Nikolić

SRAMOTA

LUNA ĐOGANI SLAVI ZBOG NEDEŽDINIH BATINA?! To je KARMA jer me pljuvala u emisiji! Kija traži ZABRANU U MEDIJIMA!

Luna Đogani uopšte nije žao Nadežde Biljić

Objavljeno:

Nadežda Biljić dobila je batine od svog dečka Tome Panića, kojeg je privela policija, a pevačica je otišla u Urgentni centar.

Slike pretučene Nadežde možete pogledajti u galeriji.

1 / 10 Foto: Sonja Spasić

Mnogi su odmah reagovali tako što su najstrožije osudili Panićevo ponašanje i pružili podršku pretučenoj pevačici. Među njima, nije se našla Luna Đogani koja joj navodno nimalo nije bilo žao onog što je njena rijaliti koleginica pretrpela.

Jedan Lunin fan profil objavio je poruku koju im je nakon njihove podrške Nadeždi, poslala miljenica.

"Sinoć me je pljuvala u emisiji, ništa nije slučajno. I nije mi žao uopšte, ja sam uvek bila fer prema njoj, a ona me pljuje. Možda je to karma", navodno je napisala.

foto: Printscreen

Na Luninu izjavu reagovala je Kija Kockar.

"Zgrožena sam ovim što sam pročitala! Svi znaju moj stav po pitanju nasilja nad ženama a to je stav svakog normalnog bića. Zgrožena sam razmišljanjem jedne mlade devojke i zla kojeg ona želi drugima jer ju je neko “popljuvao u emisiji”?", komentarisala je Kija Kockar Luninu izjavu.

foto: Ana Paunković

"Mislim da ova duboko nesrećna osoba i kao što sam više puta rekla neinteligentna i kvarna, je primer lošeg vaspitanja i nedostatka životne etike i morala i takve ljude treba zaobilaziti u životu i ne treba im davati socijalne mreže niti medijiski prostor jer ovakvim izjavama mogu sutra uticati na neku drugu mladu devojku koja će misliti da je bilo koje nasilje nad ženama opravdano a to može dovesti i do nesrećnog ishoda. U šoku sam da neko može tako da razmišlja i da želi nekom ovako nešto. Da, u šoku sam jer je i sama njena majka pretrpela nasilje i da jedna devojka od 23. godine razmišlja na ovakav način je za svaku osudu jer više nije klinka. I u šoku sam da Luna Đogani priča o karmi. Sramotno i vrlo bezobrazno. Nadeždi želim da se što pre sabere i oporavi, da se kloni muškaraca takvog tipa i da pronađe mir. Naravno, odgovarajuća kazna za nasilje!", rekla je Kija za Kurir.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.