ZVALA ME JE U 6 UJUTRU I VIKALA: Majka Nadežde Biljić OČAJNA zbog NASILJA koje je pretrpela NJENA ĆERKA!
Nadežda Biljić, Slavica Biljić, Foto: Damir Dervišagić

OGLASILA SE

ZVALA ME JE U 6 UJUTRU I VIKALA: Majka Nadežde Biljić OČAJNA zbog NASILJA koje je pretrpela NJENA ĆERKA!

Njena porodica ponovo preživljava dramu

Objavljeno:

Nadežda Biljić krvnički je pretučena od emotivnog partnera Tome Panića i trenutno se nalazi u Urgentnom centru.

Sve se dogodilo nakon sinoćnog izlaska, u stanu koji je iznajmila i gde su živeli zajedno. Njena porodica ponovo preživljava dramu, a mama Slavica je ekskluzivno za alo.rs otkrila kako je došlo do incidenta.

foto: Pritnscreen

- Unakazio joj je lice. Napio se, da li je ljubomoran ili šta, nemam pojma. Napio se... Nije bilo potrebe, bile su tu i njegove drugarice. Ja sam opet spavala, gledala emisiju do kasno, videla njen stori da joj je kupio ružu i rekoh sve je dobro. Pitam je da li si se našla sa Tomom, kaže jeste i rekoh sve je u redu i odem da spavam - rekla je mama koja u tom trenutku nije ni slutila kakva drama se dalje odigrala.

foto: Printscreen Youtube

- Prvo sam se probudila oko šest sati, suprug ide na posao, treba i sin da ide na posao kad zove me ona i viče meni "Jesi li pročitala poruku?", rekoh nisam, ne znam ni koliko je sati i pitam šta je bilo. Ona plače i kaže meni: "Toma me izmlatio kao konja". Plače, ne može sebi da dođe. Rekla sam joj da to mora prijaviti i pitala gde je on. Kaže da ne zna, da je ona u stanu koji je iznajmila. Rekla sam joj da ugasi telefon i da ide u Urgentni. Razumite je - završila je Slavica za alo.rs

Bonus video

MAJA JE BILA GLAVNA BOMBA U RIJALITIJU, ALI JEDAN DETALJ NISTE PRIMETILI: Rešila je da promeni OVO, uložila pare od Zadruge!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.