ANA SE LICE U LICE  SUOČILA SA BILJANOM DRAGOJEVIĆ! Pale teške reči?! Koraćeva PROGOVORILA o odnosu sa SVEKRVOM
Ana Korać i Biljana Dragojević, Foto: Printscreen Youtube

NIKAD IKSRENIJA

ANA SE LICE U LICE SUOČILA SA BILJANOM DRAGOJEVIĆ! Pale teške reči?! Koraćeva PROGOVORILA o odnosu sa SVEKRVOM

Starlera je iznela sve detalje o susretu sa majkom svog dečka

Objavljeno: 14.08.2019. 15:23h
  • 4

Ana Korać nedavno je posetila porodičnu kuću svog dečka Davida Dragojevića, kako bi bolje upoznala njegovu majku Biljanu i provela neko vreme sa njom. 

"Susret je protekao nikad lepše, bilo mi je prelepo. Pravili smo roštilj. Čak smo ostali do pola dva. Bilo mi je prelepo. Ja nju nikada nisam viđala, niti bih je vređala," pričala je Ana.

foto: Printscreen Instagram

"Sve najlepše kaže Biljana o Ani. Pale su teške reči, ali drago mi je što je sve kako treba i što ima lepe reči o Ani. Voli je i sviđa joj se. Stalno zove, pita gde smo i šta smo. Želi da dođemo u Veternik, ali ne možemo jer sređujemo stan. Skoknemo do Novog Sada, do Beograda, pa do Ivanjice. Svuda smo," dodao je David.

Ana je u nastavku istakla da su se Davidova i njena majka upoznale dok su njih dvoje bili u "Zadruzi", a zatim istakla da se Dragojević više čuje sa njenom majkom, nego ona.

foto: Printscreen Instagram

Moja mama se čuje sa Davidom, više nego ja. Kaže mi: "Daj mi Davida da vidim jesi li jela", a on namerno dobacuje: "Nije ništa jela" - priča Ana, a David dodaje: Pa ne jede ništa i onda joj nije dobro. Mora mene da sluša, a onda je ja tužim kod mame kada neće da sluša!

Bonus video

(Espreso.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media