ANA IZBACILA DAVIDA IZ STANA, ON JE GAĐAO CIPELAMA?! Neviđena SVAĐA zbog PARA! Muka joj je više da ga IZDRŽAVA!
Ana Korać, David Dragojević, Foto: Printscreen Instagram

PUKLA TIKVA

ANA IZBACILA DAVIDA IZ STANA, ON JE GAĐAO CIPELAMA?! Neviđena SVAĐA zbog PARA! Muka joj je više da ga IZDRŽAVA!

David je izvređao Anu, nakon čega ga je isterala na ulicu

Objavljeno:

Najkontroverznija učesnica rijalitija Zadruga, Ana Korać, isterala je iz stana dečka Davida Dragojevića, pošto je on želeo da ima punu kontrolu nad njenim finansijama, što je starletu izvelo iz takta.

Ana je navodno poludela kad joj je David rekao da prestane da troši novac na krpice, a zaboravio da to nije njegov, već njen novac. Naime, kako otkriva izvor blizak ovom paru, David je izvređao Anu, nakon čega ga je isterala na ulicu.

foto: Printscreen

"David se danima ponaša bezobrazno i ponižava Anu pred društvom. Mi smo joj već skrenuli pažnju na to, slegne ramenima i ćuti. To više nije Ana koju poznajem već godinama, David ju je skroz promenio na gore. Sve je počelo od toga što je Ana kupila neke sandale i, čim je David ušao u stan, ona mu se pohvalila I tada je nastao potpuni haos", priča izvori objašniava kako je došlo do žešće svađe.

foto: Printscreen

"David nije hteo da pogleda obuću, već joj je rekao da nije normalna što toliko troši i da prestane sa kupovinom. Ana mu je prvo lepo skrenula pažnju i rekla da troši svoje pare i da je bezobrazan. On ju je isprovocirao rečenicom "Nisam ja punišić, znam da si navikla na takve, ali sa mnom ne možeš da živiš kao sponzoruša". Ana je počela da urla na njega i rekla mu je: "Šta, bre, ti više hoéeš od mene. Živiš na moj račun u mom stanu i voziš moja kola. Boli te, bre, ku*ac koliko ću ja da trošim, trošim tvoje, nego svoje, mrš, džukelo, ja ti plaćam sve", kaže izvor i dodaje da je Anu David gađao cipelama i da ga je na kraju isterala iz stana.

foto: Printscreen Instagram

"Ana nije mogla da se obuzda i sasula mu je u lice sve što je danima ćutale David, umesto da shvati da je pogrešlo, on je uzeo kutiju sa cipelama i gađao ju je i rekao joj "Je*ise više i ti i tvoje marke, klošarko jedna, rekao sam ti da ti ja nisam budala da me vozaš", nakon toga Ana ga je izbacila iz stana. Toliko se drala da ju je cela zgrada čula", objašnjava izvor.

"Naravno, sutradan je on došao sa cevećem i izvinjajoj se što je prenaglio, pravdao se nervozom i porodičnim problemima i ona je ponovo popustila. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anom i Davidom kako bismo proverili ove navode, ali oboje nisu odgovarali na naše pozive i poruke do zaključenja ovog broja.

Bonus video

ESPRESO INTERVJU: Aleksa Savić

(Espreso.co.rs/ Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.